Prima pagină » Magazin » Gina Bradea dezvăluie secretul celui mai cremos piure. Ingredientul care schimbă complet gustul

Gina Bradea dezvăluie secretul celui mai cremos piure. Ingredientul care schimbă complet gustul

Gina Bradea dezvăluie secretul celui mai cremos piure. Ingredientul care schimbă complet gustul

Gina Bradea dezvăluie secretul celui mai cremos piure. Ingredientul care schimbă complet gustul.

Gina Bradea dezvăluie secretul celui mai cremos piure

Gina Bradea, una dintre cele mai cunoscute gospodine din România, a dezvăluit secretul celui mai cremos și delicios piure, care poate fi servit alături de o friptură bine pătrunsă.

Ingredientul la care apelează celebra bucătăreasă se regăsește în aproape orice bucătărie, scrie fanatik.ro.

Gina Bradea are un număr impresionant de urmăritori și tot ceea ce gătește arată foarte apetisant.

Cei mai mulți internauți folosesc rețetele sale, pentru a-și impresiona cunoscuții. Ce se pune în cel mai pufos și savuros piure? Ingredientul secret este smântâna, în loc de lapte.

„V-aduc ceva simplu, dar cu gust de acasă: piure de cartofi cu unt și smântână – cremos, pufos și plin de aromă! Nu-i doar un piure, e o mângâiere pentru suflet.

Îl fac exact cum îl pregătea bunica în zilele bune: din cartofi fainosi, unt gras, smântână de casă și muuultă dragoste. Fără lapte, fără grabă, fără prafuri la plic!”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Rețeta lui Gina Bradea pentru un piure delicios

Gina Bradea prepară piureul din cartofi cu coaja galbenă. Gospodina folosește 1 kg de cartofi pe care îi curăță și îi taie cubulețe.

Îi pune la fiert în suficientă apă, adaugă un praf de sare și îi lasă să fiarbă până dau în clocot. Îndepărtează spuma care se formează la suprafață și după ce dă apa în clocot mai lasă cartofii pe aragaz 30 de minute.

Îi strecoară bine și îi pasează alături de 60-100 grame de unt și o lingură cu vârf de smântână cu conținut gras.

Gina Bradea amestecă totul bine și rezultă un piure de-a dreptul savuros. Pentru un plus de gust, bucătăreasa recomandă adăugarea de puțină nucșoară.

Nu rata:

Ce a gătit Gina Bradea de Paște

Celebra Gina Bradea a dezvăluit care a fost meniul de Paște. Cea supranumită „Profa de gătit” nu a pregătit carne de miel, dar invitații nu au rămas nemâncați, ci, dimpotrivă, s-au ghiftuit.

Sursa foto: Capturi Facebook Pofta buna cu Gina Bradea 

Recomandarea video

Mediafax
Unde trăiesc femeile cel mai mult: Top 10 țări cu cea mai mare longevitate
Digi24
VIDEO Suma exorbitantă pe care Kevin McCallister din „Singur acasă 2” ar plăti-o astăzi la Plaza, hotelul lui Donald Trump
Cancan.ro
A deschis succesiunea pentru averea Rodicăi Stănoiu?! L-am fotografiat pe 'puișorul' ministresei la notariat!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă prezentatore TV e din nou însărcinată!
Adevarul
De ce suntem mereu pe ultimul loc în Europa? „Avem cel mai mare consum de divertisment ieftin: TikTok 12 ore/zi”
Mediafax
Care sunt orele de liniște la bloc în weekend. Ce reguli stricte sunt pentru programul de liniște
Click
Povestea fabuloasă a fabricii de pantofi construită de un om care abia știa să scrie. Le-a încălțat pe Sophia Loren și Elena Ceaușescu, iar mai târziu pe vedetele autohtone
Digi24
„Era ca un abator”. O rusoaică povestește grozăviile de pe frontul din Ucraina, pe care i le-a arătat fiul său pe telefon
Cancan.ro
Artistul celebru care a fost masat de femeile depistate cu lepră la Cluj! Cele două și-au oferit serviciile la UNTOLD
Ce se întâmplă doctore
Dieta MINUNE cu care Monica Anghel a reușit să slăbească 40 de kilograme: „Asta poți mânca oricând, fără probleme”
Ciao.ro
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Promotor.ro
Dacia C-Neo, testată în Alpi. Noul model a fost surprins în probe pe drumuri montane
Descopera.ro
Obiectul interstelar 3I/ATLAS transportă CEVA, anunță NASA
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. Bulă o vede pe maică-sa dezbrăcată în fața oglinzii spunând: – Vreau un bărbat!
Descopera.ro
Everest, Chimborazo, Mauna Kea: care este cu adevărat cel mai înalt munte din lume?