Nou record pe litoralul românesc! Câte minute a așteptat un client să îi fie adusă ciorba de burtă comandată.
Dincolo de faptul că, pe litoral, o ciorbă și o jumătate de pui cu piure cu fulgi de cartofi costă 100 de lei, timpul de așteptare este foarte mare.
Clientul spune că a așteptat 45 de minute pentru o ciorbă. A vorbit cu patroana și, după încă 5 minute, a venit mâncarea respectivă. Deci, în total, a stat 50 de minute după „felul 1”.
„45 de minute și ciorba nu a venit. Ospătarul mi-a recomandat ciorba de burtă. A plecat lumea de la masă, terasa nu-i plină, îmi vine să plec. Se plimbă ospătarii…
Cât să stai pentru o ciorbă? Am vorbit cu patroana, după 5 minute a venit ciorba de burtă. Nu are ulei deasupra, nu arată rău, se putea și mai bine, cu o smântână de calitate.
Nu-i o ciorbă bună, nici rea, undeva pe la 5. Nu are usturoi deloc, o să-i pun eu smântână, sare, piper, să vedem cum e și burta”, a relatat turistul.
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.gandul.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F07%2F3-poza-interior-14.jpg)
SURSA FOTO: youtube @ Silviu Petrescu
Autorul recomandă:
Prețurile din Mamaia Nord au devenit din ce în ce mai șocante pentru turiști. Aceștia se plâng de diferențele majore de preț între sudul și nordul statiunii. Diferențele sunt de sute de lei, ceea ce explică plajele goale din Nordul Litoralului. Un simplu calcul demonstrează că o zi petrecută pe un scaun sub o umbrelă/baldachin în Mamaia, timp de o lună, urcă binișor spre 2000 de euro. Evident, noaptea te privește…iar restul cheltuielilor nu mai pot fi estimate.
Este cea mai aglomerată perioadă pe litoralul românesc, dar nu în toate stațiunile. Anul acesta, interesul turiștilor s-a mutat de la nord spre sud. În timp ce Mamaia are plaje cu șezlonguri goale, iar turiștii se numără pe degete în timpul săptămânii, la Costinești este puhoi de lume.