5 avantaje ale magazinelor online de cadouri

5 avantaje ale magazinelor online de cadouri
Publicat: 23/03/2021, 10:49

Datorita progresului rapid in tehnologie, a avut loc o expansiune a comertului online, determinand astfel ca foarte multe magazine sa aleaga varianta mediului online, fiind si cazul celor care comercializeaza cadouri. Avantajele unei afaceri de tip e-commerce sunt numeroase pentru proprietarii magazinelor, insa nu se limiteaza la acestia. Chiar si clientii magazinelor online se bucura de multiple beneficii, pe care nu le-ar avea daca ar alege sa cumpere cele necesare dintr-un magazin fizic.

Cei care nu sunt convinsi ca ar trebui sa se alature taberei din care fac parte persoanele care prefera shopping-ul pe internet, isi vor schimba parerea odata ce vor afla principalele 5 avantaje pe care le ofera un magazin de cadouri online. Iata care sunt acestea!

Majoritatea magazinelor de cadouri online practica preturi mult mai avantajoase decat cele fizice. Principalul motiv pentru care acest lucru este posibil este faptul ca un magazin de cadouri din mediul online nu plateste o chirie exorbitanta pentru un spatiu fizic in mall. In plus, proprietarul unui magazin online economiseste bani si cu salariile consultantilor in vanzari, care sunt prezenti doar in magazinele fizice. Toate aceste cheltuieli, dar si altele, se reflecta in pretul final al produselor. Bineinteles ca sustinerea unui magazin de cadouri online implica anumite costuri, insa acestea sunt mai mici in comparatie cu magazinul fizic.

Varietatea este mai mare intr-un magazin de cadouri online

Majoritatea magazinelor fizice au o selectie limitata de produse. Acest lucru este firesc, tinand cont de spatiul redus de expunere dintr-un magazin din mall, de exemplu. Pe de alta parte, obiectele vandute intr-un magazin de cadouri din mediul online pot fi depozitate mult mai usor, ceea ce inseamna ca magazinul le poate oferi clientilor o varietate mult mai mare. Intr-un magazin de cadouri online se pot gasi toate tipurile de produse, de la imbracaminte, pana la cani, jucarii din plus, canvas-uri si accesorii. In fond, pentru expunere nu este nevoie decat de fotografii de produs, iar stocurile pot fi refacute cu usurinta si rapiditate.

Shopping fara riscuri si fara batai de cap

Din ce in ce mai multe persoane evita sa mearga in mall-uri, incercand sa respecte regulile de distantare sociala si sa se protejeze. Un magazin in care se comercializeaza cadouri online ofera un mediu sigur pentru shopping: confortul fotoliului din propria casa. In plus, cei care sunt in cautarea unui cadou nu trebuie sa se mai pregateasca pentru a iesi afara din casa si nu trebuie sa isi mai bata capul cu privire la gasirea unui loc de parcare. Magazinul de cadouri online accepta cu bratele deschise si clientii imbracati in pijamale!

Un magazin de cadouri online ofera varianta personalizarii

Un cadou personalizat va fi intotdeauna mult mai apreciat de catre cel care il primeste. Personalizarea cadoului arata un interes in plus al celui care ofera darul, iar destinatarul se va simti special. Spre desosebire de un magazin fizic de cadouri, unde posibilitatile de a personaliza un obiect sunt limitate, intr-un magazin de cadouri din mediul online clientii au posibilitatea de a personaliza cadoul ales.

Astfel, cei interesati de achizitionarea unui cadou special, pot alege sa personalizeze tricouri, hanorace, jucarii din plus, mouse pad-uri, cani, tablouri, calendare, magneti, perne, puzzle-uri, brelocuri, ceasuri si multe altele. Personalizarea nu se limiteaza la alegerea unui text care va fi inscriptionat pe produs. Unele magazine de cadouri online permit incarcarea unei fotografii pe site, astfel ca posibilitatile de personalizare sunt nelimitate si tin doar de imaginatie.

Magazinele online sunt utile in perioadele aglomerate

In perioadele din an in care absolut toata lumea intra in goana frenetica dupa cadouri, magazinele online reprezinta o gura de aer proaspat pentru cei care doresc sa evite imbulzeala si aglomeratia. Intr-un magazin de cadouri online nu exista cozi interminabile la casele de marcat, dar nici persoane care isi doresc sa achizitioneze toate produsele din magazin si se comporta ca atare.

In plus, atunci cand cineva trebuie sa cumpere daruri pentru mai multe persoane, nu trebuie decat sa intre pe site-ul unui magazin specializat in cadouri si sa aleaga din varietatea de obiecte disponibile. Intr-un magazin de cadouri online se pot gasi daruri pentru toate persoanele dragi, familie sau prieteni. In schimb, magazinele fizice nu ofera o varietate la fel de mare, motiv pentru care va fi nevoie sa se viziteze mai multe locuri, ceea ce inseamna mai mult timp pierdut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA