8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Klaus Iohannis va participa la Congresul PNL. ”Îl încurajez pe Florin Cîțu să continue și să nu se teamă și, pe liberali, să rămână la guvernare”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Klaus Iohannis va participa la Congresul PNL. ”Îl încurajez pe Florin Cîțu să continue și să nu se teamă și, pe liberali, să rămână la guvernare”
Președintele Klaus Iohannis. Sursa foto: Administrația Prezidențială (captură Youtube)
Publicat: 22/09/2021, 08:00
Actualizat: 22/09/2021, 08:43

Președintele Klaus Iohannis va participa la Congresul PNL de sâmbătă. Șeful statului îl susține în continuare pe premierul Florin Cîțu.

Președintele va participa la Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, unde va fi ales noul președinte al PNL.

”Îl încurajez pe Florin să continue și să nu se teamă și, pe liberali, să rămână la guvernare. Florin Cîțu nu are motive să demisioneze sau să fie demis”, a declarat Iohannis.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Echinocțiul de toamnă: Soarele intră în Balanță (VIDEO)

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră astăzi în zodia Balanță și are loc echinocțiul de toamnă. Soarele va tranzita Balanța până pe data de 23 octombrie, perioadă în care ne va îndemna la echilibru și armonie în relațiile cu ceilalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Ana-Maria Trăsnea, în vârstă de 27 de ani, candidează pentru o funcție în parlamentul german, fiind activă în politică comunală de aproape un deceniu.

Ana-Maria Trăsnea face parte din departamentul pentru educație, tineret și familie din Senatul Berlinului, iar acum candidează pentru parlamentul german pentru a scrie o poveste despre o Germanie nouă, mai deschisă.

A intrat în Partidul Social-Democrat în 2013. În opinia ei, SPD-ul este acel partid din Germania „care luptă cel mai mult ca să ai șansa la o viață demnă și decentă, indiferent de unde și din care categorie socială vii”.

Tânăra consideră că sistemul de ajutor social ar trebui reformat din temelii, pentru că îi tratează pe mulți oameni umilitor.

Percheziții în trei județe, după ce angajații unei instituții publice au falsificat adeverințe de vaccinare

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Mehedinți au făcut, miercuri dimineață, 64 de percheziții domiciliare, în județele Mehedinți, Dolj și Caraș- Severin, la persoane bănuite că ar fi falsificat aproape 100 de adeverințe de vaccinare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 15 mai – 25 iunie a.c., doi bărbați din Drobeta-Turnu Severin, angajați ai unei instituții publice, ar fi accesat, fără drept, o aplicație informatică și ar fi modificat datele acesteia, prin suprascrierea documentelor de identificare ale unor persoane vaccinate împotriva COVID-19.

Klaus Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York

Preşedintele Klaus Iohannis a depus marţi flori şi a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, la memorialul construit în locul Turnurilor Gemene.

Şeful statului a depus trandafiri albi în dreptul numelor celor cinci cetăţeni americani de origine română care au murit în urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 – Eugen Gabriel Lazăr, Corina şi Alexandru Liviu Stan (soţ şi soţie), Joshua Poptean, Ana Fosteris.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în cadrul Adunării Generale a ONU, că în contextul pandemiei de COVID-19 provocările globale necesită soluţii comune, solidaritate şi cooperare.

„Cu toate că pandemia a afectat aproape toate aspectele vieții noastre, ea ne-a oferit și oportunități de a învăța, de a ne adapta și de a face lucrurile mai bine.

Provocările globale necesită soluții comune, solidaritate și cooperare. România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli, având ONU la bază, sunt fundamentale pentru construirea unui viitor mai sigur și mai bun. Este esențial un multilateralism eficient și echitabil, de care să beneficieze în mod direct cetățenii noștri.

Pandemia ne-a arătat, totodată, că trebuie să găsim modalități de a reconstrui mai bine și mai ecologic. Trebuie să ne reangajăm în procesul dezvoltării unor economii durabile, precum și a unor societăți reziliente, corecte și incluzive, în care „nimeni nu este lăsat în urmă”.

VIDEO | Orban: Cîţu mai poate fi premier doar cu sprijinul PSD, ceea ce ar fi o catastrofă pentru PNL şi pentru România

Liderul PNL, Ludovic Orban, consideră că Florin Cîțu ar trebui să facă un pas în spate și să plece din fruntea Guvernului pentru ca USR PLUS să revină în coaliție și astfel programul de guvernare și reformele să continue. Orban exclude orice variantă de guvern minoritar al PNL susținută din umbră de PSD, considerând că dacă acest lucru se va întâmpla va fi o catastrofă atât pentru România cât și pentru PNL.

VIDEO | Orban: Eu nu am dorit acest război, cred că Florin Cîţu a fost antrenat de mulţi dintre susţinătorii lui

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marți seară, la TVR 1, că nu și-ar fi dorit niciodată un război cu Florin Cîțu, însă premierul a fost antrenat de mai multi dintre susținătorii acestuia punându-l în situaţii foarte dificile.

Eduard Novak, despre Emma Răducanu: „Ar fi ajuns la aceleași rezultate și în România”

Emma Răducanu (18 ani, numărul 23 mondial) a devenit una dintre cele mai populare jucătoare de tenis din lume. Eduard Novak spune că Emma ar fi ajuns la această performanță și dacă s-ar fi născut în România.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale