8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Numărul românilor blocați în Africa de Sud a crescut. Apelul MAE către cei care vor să părăsească zona afectată de apariția tulpinii Omicron

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Numărul românilor blocați în Africa de Sud a crescut. Apelul MAE către cei care vor să părăsească zona afectată de apariția tulpinii Omicron
Sediul MAE (Sursa foto - caracter ilustrativ: Mediafax Foto/Andreea Alexandru)
Publicat: 29/11/2021, 08:33

Aproape 40 de români sunt în prezent pe lista pe care Ministerul Afacerilor Externe o gestionează din momentul în care companiile aeriene au început să suspende cursele, ca urmare a restricțiilor internaționale cauzate de apariția noii tulpini a SARS-CoV-2 în Africa de Sud, denumită Omicron. (Citește mai mult…)

Mesajul transmis de Nicușor Dan noului ministru al Finanțelor: „Să nu se bazeze pe informațiile de la Firea, care își minte și colegii de partid”

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, i-a transmis un mesaj ministrului de Finanțe, Adrian Câciu, cerându-i să nu se bazeze pe informațiile de la Gabriela Firea, „care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii”. Solicitarea a fost făcută înainte de întâlnirea pe care Dan și Câciu o vor avea, subiectul fiind termoficarea din București. (Citește mai mult…)

OMS: Testele PCR rămân eficiente în detectarea variantei Omicron a coronavirusului

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunțat, printr-un comunicat, că testele PCR sunt în continuare eficiente în detectarea noii variante Omicron a coronavirusului SARS-CoV-2 şi sunt în desfăşurare investigaţii pentru a determina dacă această variantă are vreun impact asupra celorlalte tipuri de teste, în special testele antigen rapide, relatează AFP. (Citește mai mult…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2021. Gemenii pot afla un adevăr

Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Soarele se întâlnește astăzi cu Mercur în zodia Săgetător, moment care poate aduce o luminare a minții, a principiilor și credințelor noastre, dar și o mai mare dorință de studiu, de creștere personală și de expansiune profesională. Vom avea o minte ageră, vom căuta adevărul absolut și ne vom susține opiniile până în pânzele albe. (Citește mai mult…)

A murit Frank Williams, unul dintre cele mai importante personaje din istoria Formulei 1

Echipa Williams Racing a anunțat pe contul de Twitter decesul lui Frank Williams, fondatorul grupului britanic și unul dintre cele mai importante personaje din istoria Formulei 1. Frank Williams avea 79 de ani. Britanicul a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile după un accident suferit în anul 1986. (Citește mai mult…)

Analiză: Criza energetică din Europa se va agrava odată cu răcirea vremii. În ce situații ar putea fi probleme cu aprovizionarea

Criza energiei nu se va opri în perioada următoare, ci este de așteptat să se accentueze odată cu intrarea în sezonul rece. Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se va agrava pe măsură ce temperaturile vor începe să scadă, arată o analiză a publicației internaționale Bloomberg. (Citește mai mult…)

O parlamentară din Noua Zeelandă a pedalat până la spital pentru a naște

Parlamentara neozeelandeză Julie Anne Genter a născut o fetiță perfect sănătoasă, dar nașterea nu a fost lipsită de peripeții. Aceasta a intrat în travaliu la 2 noaptea și a mers singură la spital, pe bicicletă, relatează CNN. Julie Genter, o parlamentară din Noua Zeelandă, a mers singură cu bicicleta la spital, unde, o oră mai târziu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, potrivit CNN. (Citește mai mult…)

O familie de români din Spania a murit din cauza unor defecțiuni la instalația de gaz

Trei cetățeni români, mamă, tată și fiul lor de 18 ani, care locuiau în orașul spaniol Valencia, au fost găsiți decedați în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, relatează publicația locală Las Provincias. Fata celor doi, care s-a întors acasă în jurul orei 02.30 noaptea, a făcut descoperirea. Aceasta a sunat imediat la numărul unic de urgență, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de pompieri. Oamenii legii investighează în continuare cauza morții celor trei. (Citește mai mult…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”