Este doliu în PSD, după decesul unui membru marcant din Vrancea. A fost viceprimar timp de peste 15 ani

Este doliu în PSD, după decesul unui membru marcant din Vrancea. A fost viceprimar timp de peste 15 ani
Sursa: Alexandra Pandrea / Gândul
Publicat: 04/05/2022, 17:36
Actualizat: 04/05/2022, 17:43

Primăria din Cârligele, județul Vrancea, a anunțat pe rețelele de socializare decesul lui Ion Baniță, membru al Partidului Social Democrat (PSD) și viceprimar al comunei timp de 16 ani, în perioada 2004-2020. Ion Baniță a murit miercuri, 4 mai.

„Deşi nu ne plac veştile triste, uneori, suntem nevoiți să le transmitem. Cu durere și cu o adâncă părere de rău, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Băniță, viceprimar al comunei în perioada 2004-2020. Un om în puterea vieții, un om deosebit, un coleg devotat și implicat, care a slujit în cadrul comunității noastre mai mulți ani, în calitate de viceprimar și consilier local. Suntem alături de familie, căreia îi adresăm sincere condoleanțe și multă putere în aceste momente grele!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Primăriei din Cârligele.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase