Actorul britanic Ronald Pickup a murit la vârsta de 80 de ani (VIDEO)

Actorul britanic Ronald Pickup a murit la vârsta de 80 de ani (VIDEO)
Actorul britanic Ronald Pickup a murit la vârsta de 80 de ani (VIDEO) / Foto: Captură
Publicat: 26/02/2021, 07:41

Ronald Pickup, unul dintre cei mai cunoscuți actori britanici, cunoscut pentru rolurile sale din „The Crown” și „The Best Exotic Marigold Hotel”, a murit la 80 de ani.

Agentul lui Ronald Pickup a anunțat că actorul „a murit liniștit, după o îndelugată boală, înconjurat de soția sa și familie. Ne va lipsi mult”.

Pickup a jucat rolul arhiepiscopului de Canterbury în sezonul din 2016 al serialului „The Crown”. De asemenea, l-a interpreatat pe Neville Chamberlain în filmul „Darkest Hour” (2017).

În 2011, actorul a apărut în filmul „The Best Exotic Marigold Hotel” și continuarea din 2015.

La National Theatre, sub conducerea lui Laurence Olivier

Actorul Ronald Pickup a avut o carieră extinsă pe scenă, TV și la radio, înainte de a da lovitura pe marele ecran.

Pickup a lucrat la National Theatre, la începutul carierei, sub oblăduirea legendarului Laurence Olivier.

Pickup a spus în 2012 că rolul său de suflet a fost cel al scriitorului George Orwell în filmul TV „Crystal Spirit: Orwell On Jura”, o poveste din „culisele” celebrului roman distopic „1984”.

În 2020, Pickup a jucat în filmul horror „End Of Term”.

GLOBURILE DE AUR 2021. Lista prezentatorilor a fost anunțată! Michael Douglas, Renee Zellweger, Kevin Bacon şi Joaquin Phoenix, printre vedetele care vor urca pe scenă

GLOBURILE DE AUR 2021. Michael Douglas, Renee Zellweger, Kevin Bacon şi Joaquin Phoenix se numără printre starurile care vor prezenta câștigătorii trofeelor galei Globurilor de Aur 2021, care se va desfășura pe 28 februarie 2021, la Los Angeles și New York, sub auspiciile pandemiei de COVID-19.

A murit actorul Christopher Plummer

Marele actor canadian Christopher Plummer, în vârstă de 91 de ani, a murit la începutul lunii februarie a acestui an la domiciliul său din Connecticut. Plummer fost membru al Montreal Repertory Theatre, familiarizându-se foarte repede cu piesele lui Shakespeare. În 1950, obţine un contract cu Canadian Repertory Theatre din Ottawa.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase