Acuzații grave la adresa unui cunoscut actor român! Procurorii l-au reținut pentru viol

Acuzații grave la adresa unui cunoscut actor român! Procurorii l-au reținut pentru viol
Foto colaj: Facebook / Pixabay (ilustrativ)
Publicat: 07/07/2022, 12:23

Cunoscutul actor Andrian Locovei de la Teatrul Regina Maria din Oradea a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum este anchetat în stare de libertate, după ce a fost reclamat pentru viol, victima fiind și ea actriță.

Potrivit presei locale, incidentul a fost reclamat în zorii zilei de duminică de către victimă, care a susținut că actorul a molestat-o sâmbătă noaptea, în timp ce se aflau în locuința ei, unde acesta s-a oprit în drum spre casă pentru o discuție.

În urma reclamației, Andrian Locovei a fost reținut, duminică, pentru 24 de ore, iar luni a fost eliberat. Ancheta în caz este desfășurată de procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Oradea.

Andrian Locovei a declarat că avocatul i-a interzis să vorbească despre acest caz.

Avocatul acestuia, Alin Nastea, a declarat că „lucrurile sunt foarte proaspete. Așteptăm să ni se pună la dispoziție dosarul de urmărire penală, să-l putem consulta”.

Cine este Andrian Locovei

Andrian Locovei este absolvent al Universității de Artă Teatrală Târgu Mureș și actor în cadrul Trupei Iosif Vulcan din Teatrul Regina Maria, unde, în cariera sa, a jucat în zeci de piese de teatru, iar în perioada 2018-2020 a deținut și funcția de director artistic al instituției. Actorul este căsătorit.

Actorul a jucat în pelicula „Morgen”, regizată de Marian Crișan, care a câștigat numeroase premii internaționale. Acesta are roluri în multe din producțiile din ultuimii ani ale Teatrului Regina Maria, cum ar fi „Avalanșa”, „…Escu”, „Revizorul”, „Tartuffe” și „Opera de trei parale”.

În urmă cu mai mulți ani, actorul Andrian Locovei s-a implicat și în politică, când a susținut campania de unire a comunei Sânmartin cu Oradea, transmite ebihoreanul.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase