Alertă pe litoral. Intervenție pentru salvarea unui bărbat înecat la Olimp (VIDEO)

Publicat: 06/08/2021, 12:41
Actualizat: 06/08/2021, 12:52

Salvatorii încearcă să readucă la viață un bărbat care a fost găsit înecat în Olimp.

Echipajele medicale venite cu un elicopter SMURD încearcă să salveze un bărbat în vârstă, înecat la Olimp, potrivit surselor Gândul.

Bărbatul în vârstă de peste 70 de anu, s-a înecat la Olimp, și a fost adus de apă la mal. Echipajele medicale au început  resuscitarea lui.

Bărbatul a fost găsit cu fața în jos, adus de apă, iar soția lui zice că stăteau la plajă la aproximativ 5-600 de metri de locul unde a fost găsit. Și femeii i s-a făcut rău.

Vineri dimineață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină, în stațiunea Neptun, pe Plaja „La Steaguri”, unde, din primele informații, două persoane erau în pericol de înec.

La scurt timp însă s-a aflat că nu a mai fost nevoie de intervenția echipajelor ISU, după ce salvamarii au scos din apă, în viață, o persoană în perircol de înec.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase