Angela Merkel a fost „mușcată” de papagali, în timpul unei vizite la parcul de păsări din Marlow. Fotografia a devenit virală

Angela Merkel a fost „mușcată” de papagali, în timpul unei vizite la parcul de păsări din Marlow. Fotografia a devenit virală
Angela Merkel a fost „mușcată” de papagali, în timpul unei vizite la parcul de păsări din Marlow. Foto: profimedia
Publicat: 24/09/2021, 12:52
Actualizat: 24/09/2021, 13:18

Cancelarul Angela Merkel a făcut o vizită surprinzătoare în circumscripția sa din nord-est – și în parcul de păsări Marlow. Papagalii au mâncat din mâna ei, dar cancelarul a refuzat să țină o bufniță.

Potrivit informațiilor de la agenții precum AFP, Merkel a vizitat celebrul parc de păsări joi după-amiază. 

Cu puțin înainte de sfârșitul mandatului, ea a adăugat o serie întreagă de alte fotografii curioase și colorate la albumul personal, într-un parc de păsări din circumscripția sa. Cu puțin înainte de alegerile federale din 2021, Angela Merkel a vizitat Marlow Bird Park. Cancelarul a trebuit să simtă din propria mână ceea ce are de oferit grădina zoologică pentru păsări din Mecklenburg-Pomerania de Vest.

Ademeniți de o ceașcă de hârtie plină cu nectar de lori din polen uscat, fructoză, cereale și apă, păsările s-au așezat de bună voie pe cancelar și s-au lăsat hrănite . Una dintre păsări aterizat chiar în părul ei.

Într-una dintre imagini, Merkel poate fi văzută reacționând înainte ca păsările să o muște. 

Poate că ar fi existat chiar și imagini spectaculoase cu o bufniță europeană – dar cancelarul s-a retras. 

Merkel a fost prudentă doar cu privire la bufnița europeană complet crescută: nu a vrut să țină bufnița înaltă de aproximativ 60 de centimetri cu ochii mari.

„Nu Nu. M-am descurcat bine ”, a refuzat ea.

Germania se pregătește în weekend pentru unul dintre cele mai puternice procese electorale.