Aurel Butnaru, fostul viceprimar PNL al Constanței, spulberat pe trecerea de pietoni

Aurel Butnaru, fostul viceprimar PNL al Constanței, spulberat pe trecerea de pietoni
Foto colaj: Facebook Aurel Butnaru / Replica Online.ro
Publicat: 27/06/2022, 13:01

Tragedie în familia fostului viceprimar PNL al Constanței, Aurel Butnaru, care a fost spulberat pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar strada, în dreptul hotelului Parc din Mamaia. Nenorocirea s-a petrecut duminica trecută, 18 iunie, în jurul orelor 21:30.

Fiica acestuia a venit imediat la locul accidentului și și-a găsit tatăl cu fața în jos, cu fracturi multiple și picioarele rupte.

Șoferul vinovat este un bărbat de 41 de ani din Cogealac. Aurel Butnaru, fostul viceprimar liberal al Constanței și proprietarul hotelului Parc din Mamaia, este în stare gravă, după ce șoferul iresponsabil, care circula cu viteză pe Bulevardul Mamaia, l-a izbit din plin pe trecerea de pietoni.

După impact, bărbatul nu a oprit, dar, după câțiva zeci de metri, și-a dat seama de nenorocirea provocată și s-a întors, dând cu spatele.

Cum s-a întâmplat accidentul înfiorător

Aurel Butnaru traversează strada pe trecerea de pietoni spre Hotelul Parc. Se asigură, șoferii îl văd, îi dau prioritate, dar, când ajunge pe cealaltă bandă, din partea dreaptă, dinspre Pescărie, spre Mamaia, este lovit de o mașină care circulă cu foarte mare viteză.

La etilotest, șoferul grăbit a ieșit negativ. El le-a spus polițiștilor că „doar a agățat victima, care venea din dreapta”, deși se vede clar că l-a spulberat din plin.

Aurel Butnaru, internat într-un spital din București, în stare gravă

Actualmente, Aurel Butnaru este internat într-un spital privat din Capitală, după ce inițial fusese internat la Constanța. Acesta a avut nevoie de sânge și a fost astfel transferat.

Fostul viceprimar a fost operat la un picior și va fi operat și la celălalt, la vertebre și la bazin. În tot acest timp, șoferul vinovat circulă liniștit cu mașina, scrie replicaonline.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase