Bărbat atacat de urs, pe un câmp din județul Sibiu. Localnicii au primit mesaj de avertizare Ro-ALERT

Bărbat atacat de urs, pe un câmp din județul Sibiu. Localnicii au primit mesaj de avertizare Ro-ALERT
FOTO cu caracter ilustrativ - Pixabay
Publicat: 24/10/2021, 12:56
Actualizat: 24/10/2021, 13:24

Un bărbat a fost atacat de un urs, duminică, în timp ce se afla pe un câmp din localitatea sibiană Arpașu de Sus. Autoritățile au transmis imediat un mesaj Ro-Alert pentru persoanele aflate în zonă.

„ATENȚIE! A fost semnalată prezența unui urs pe raza localității Arpașu de Sus. Evitați zona, în caz de pericol apelați 112. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu”, este mesajul transmis de autorități.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic, pentru a acorda victimei primul ajutor. În sprijin a venit încă un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Victoria, din cadrul ISU Brașov. De asemenea, la fața locului sunt mobilizate și echipaje de poliție și jandarmi pentru alungarea animalului din zonă.


Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase