Bărbat împușcat accidental la vânătoare, într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Medicii au mers pe jos aproape doi kilometri, ca să îl salveze

Bărbat împușcat accidental la vânătoare, într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Medicii au mers pe jos aproape doi kilometri, ca să îl salveze
Un bărbat a fost împușcat accidental la vânătoare, într-o pădure din Bistrița-Năsăud (FOTO - Captură video: PRO TV)
Publicat: 17/01/2021, 13:30
Actualizat: 17/01/2021, 13:46

Un bărbat de 47 de ani a fost împuşcat accidental, sâmbătă după-amiază, în timpul unei partide de vânătoare care a avut loc într-o pădure de pe raza comunei Rebrişoara, din județul Bistrița-Năsăud,  potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Astăzi, a fost sesizat prin 112, faptul că, pe raza localităţii Rebrişoara, o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare. Aceasta a fost preluată spre a fi transportată la spital. La faţa locului a intervenit o echipă formată din poliţişti de la Secţia 6 Poliţie Rurală Năsăud, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi criminalişti. În urma primelor verificări, a fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva. Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfăşurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrişoara, şi ar fi fost împuşcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani, din Rebrişoara”, a informat IPJ.

Bărbatul a suferit o plagă împuşcată la nivelul coapsei, iar la faţa locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor al SMURD, dar din cauza terenului inaccesibil, a fost nevoit să se deplaseze pe jos aproximativ doi kilometri, potrivit sursei citate.

Un coleg de-al nostru a executat foc către un mistreț și a ricoșat dintr-un arbore în piciorul la colegul care era în goană cu dumnealui. Nu am știut nici noi nimic până nu a venit salvarea, când a venit salvarea”, a declarat unul dintre vânători, pentru Știrile Pro TV.

Victima a fost găsită cu o uşoară hipotermie, conştientă şi cooperantă, şi a fost transportată la UPU-SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale de specialitate.

Incident tragic, în Harghita: Un bărbat s-a împușcat în cap cu arma de vânătoare!

Un bărbat din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, a fost găsit decedat de soția lui, după ce s-ar fi împușcat în cap cu arma de vănătoare.

Poliția a fost sesizată de soția bărbatului care l-a găsit decedat în locuință, în cursul zilei de duminică, 10 ianuarie.

La ora 11:57, o femeie din municipiul Odorheiu Secuiesc a sesizat, prin 112, faptul că l-a găsit decedat în locuință pe soțul ei, în vârstă de 73 de ani, care s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare”, informează autoritățile.

CCR: Legea prin care permisul de vânătoare poate fi obţinut după şase luni de stagiatură, neconstituțională

Curtea Constituţională a României (CCR) a decis, anul trecut, că Legea care prevede reducerea duratei stagiului pentru dobândirea permisului permanent de vânătoare şi introducerea unui nou mijloc de practicare a vânătorii, anume cu păsări de pradă, este neconstituţională.

„În şedinţa din 9 decembrie 2020, Curtea Constituţională, în cadrul controlului anterior promulgării, a pronunţat, cu unanimitate de voturi, următoarele decizii de admitere – A admis obiecţia de neconstituţionalitate formulată de Preşedintele României şi a constatat că este neconstituţională, în ansamblul său, Legea pentru modificarea şi completarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr.407/2006”, a comunicat, atunci, CCR.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului