Bărbat împușcat în plină stradă, la Constanța, cu un pistol cu bile. Ce spune Poliția

Bărbat împușcat în plină stradă, la Constanța, cu un pistol cu bile. Ce spune Poliția
Bărbat împușcat în plină stradă, la Constanța, cu un pistol cu bile. Ce spune Poliția
Publicat: 17/03/2021, 11:34

Incident grav la Constanța, unde un bărbat de 45 de ani a fost împușcat, în plină stradă, cu un pistol cu bile. Din primele informații, acesta ar fi intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între mai mulți tineri, iar unul dintre ei a scos arma și a tras. Victima a fost transportată la spital.

Polițiștii din Constanța au fost sesizați, marți, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost împușcat cu un pistol cu bile, anunță ct100.ro. Oamenii legii s-au deplasat rapid la fața locului, ocazie cu care au constatat că incidentul a luat naștere în urma scandal între trei tineri.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SJU) Constanţa

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța.

Bărbat împușcat în stradă, în municipiul Constanța. Poate depune plângere în 90 de zile

În urma incidentului, s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul împușcat poate depune plângere în 90 de zile. Între timp, polițiștii Secției 4 continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul şi a identificării tuturor persoanelor implicate. În prezent, pistoalele cu bile nu trebuie autorizate sau notificate și pot fi deținute de orice persoană care a împlinit 18 ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase