Bărbatul din Maramureș care a ascuns cadavrul fiului său în cușca câinelui a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul din Maramureș care a ascuns cadavrul fiului său în cușca câinelui a fost internat la Psihiatrie
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 25/05/2022, 14:38

Bărbatul din Maramureș care a ascuns cadavrul propriului său fiu în cușca câinelui pentru a încasa în continuare banii de la stat pe care îi primea pentru copil va sta două săptămâni la secția de psihiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență Sighetu Marmației.

Decizia a fost luată de procurorul de caz, care a solicitat o expertiză aprofundată. Bărbatul este cercetat în continuare pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre, informează Antena3.

Procurorul a luat această decizie ca urmare a faptului că bărbatul nu a arătat niciun fel de remușcare în timpul reconstituirii faptelor.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre.

DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor al bărbatului, în vârstă de 16 ani. Acesta este găzduit în Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică.

Caz șocant în Maramureș: Cadavrul unui copil, găsit ascuns în cușca câinelui

Caz șocant în Maramureș, unde trupul unui copil de 14 ani din Sighetu Marmației, mort de aproape o lună, ar fi fost ținut de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Potrivit ultimelor informații, minorul ar fi murit pentru că nu a primit mâncare și apă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl băiatului a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației, acolo unde experții ar fi stabilit că acesta a avut discernământ atunci când și-a băgat fiul într-un sac și apoi l-a pus în cușca câinelui.

Deocamdată, nu se știe cum a murit băiatul, dar vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu o lună.

Tatăl lui se pare că ar fi ascuns moartea minorului pentru a încasa alocația și pensia pentru că îngrijea o persoană cu handicap.