Cătălin Drulă, acces de sinceritate: “Înainte înjuram politicienii și miniștrii pentru traficul de pe Valea Prahovei, acum mă înjur singur!”

Cătălin Drulă, acces de sinceritate: “Înainte înjuram politicienii și miniștrii pentru traficul de pe Valea Prahovei, acum mă înjur singur!”
Cătălin Drulă, acces de sinceritate: “Înainte înjuram politicienii și miniștrii pentru traficul de pe Valea Prahovei, acum mă înjur singur!”
Publicat: 24/02/2021, 16:06

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a dezvăluit că, în urmă cu doar câteva luni, îi înjura pe politicieni și miniștri pentru traficul de pe Valea Prahovei. Între timp, mai exact după alegerile parlamentare din decembrie 2020, situația s-a schimbat.

Ministrul Transporturilor a anunțat că a fost parafat contractul pentru proiectul tehnic al autostrăzii Ploiești-Brașov, care ar urma să traverseze Valea Prahovei, o zonă tot timpul aglomerată, care, de-a lungul timpului, i-a dat bătăi de cap inclusiv lui Cătălin Drulă.

Am semnat contractul pentru proiectul tehnic Ploiești – Brașov. Sper să livreze un material de calitate. Este același care face A7 de la Ploiești la Bacău. Am discutat să se concentreze pe un traseu modern în zona critică cu un tunel de 4 km la Bușteni, cu tunel de 2 km la Sinaia. Cred că varianta cu tuneluri este cea care ar ajuta și turismul. I-am rugat să ne predea zone de documentație mai repede, de exemplu la Comarnic. Nu o să dureze câteva luni. Termenul contractual pentru documentație este de 2 ani și jumatate. Sper ca pe anumite sectoare să fie gata mai repede. Sunt interesate firme mari din Europa pentru acest proiect. Stabilind exact traseul poți obține un preț mult mai bun”, a declarat Cătălin Drulă, la Digi FM.

Cătălin Drulă, acces de sinceritate. Valea Prahovei i-a dat mari bătăi de cap

Întrebat, totodată, pe cine critica în momentul când trebuia să traverseze Valea Prahovei, până să ajungă în actuala funcție, Cătălin Drulă a răspuns sincer: “Pe politicieni și pe toți miniștrii de până atunci. Acum mă înjur singur”.

Detalii despre proiectul tehnic

În continuare, Cătălin Drulă a oferit detalii despre proiectul tehnic al autostrăzii Ploiești – Brașov care ar trebui să traverseze Valea Prahovei, una dintre cele mai circulate zone din România.

Am discutat cu dumnealor să se concentreze pe un traseu modern în zona critică a Văii Prahovei, cu tuneluri. E traseu cu tunel de 4 kilometri la Bușteni, cu tunel de 2 kilometri la Sinaia. Ar ajuta și turismul să scoți traficul din zonele respective. I-am rugat să ne predea zone de documentație unde se poate mai ușor și mai repede și unde este critic, spre exemplu varianta ocolitoare de la Comarnic, ca să o putem scoate la licitație înainte de restul proiectului. N-o să dureze câteva luni. E o licitație scoasă înainte să înceapă mandatul meu, e de vreo doi ani și jumate pentru documentație”, a mai declarat Cătălin Drulă.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
O firmă din Constanța APROVIZIONEAZĂ BANCA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI cu BRÂNZĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Nu va mai fi președinte! Lovitură cumplită pentru Florin Cîțu. Cine îi ia locul
Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...