Câți lei costă o porție de piept de pui cu piure de cartofi în restaurantul lui chef Florin Dumitrescu din București

Câți lei costă o porție de piept de pui cu piure de cartofi în restaurantul lui chef Florin Dumitrescu din București
Publicat: 29/03/2022, 11:35
Actualizat: 29/03/2022, 11:37

Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, este unul dintre cei mai apropiați chefi din România.

El deține un restaurant București, numit Tapo. Deși prețurile nu sunt chiar cele mai mici din București, cei mai mulți dintre clienții care trec pragul restaurantului pleacă mulțumiți.

Restaurantul se află amplasat în zona Barbu Văcărescu din București, în sectorul 2.

Ce prețuri au preparatele de la restaurantul lui Florin Dumitrescu?

Dar care sunt prețurile pe care clienții care trec pragul restaurantului juratului de la „Chefi la Cuțite” trebuie să le plătească?

Spre exemplu, o porție de 220 de grame de piept de pui marinat cu piure de cartof dulce costă 38 de lei, în timp ce o porție de 320 de grame de cotlet de porc cu os și cartofi dauphinoise costă 42 de lei.

Cei care vor să se delecteze cu un burger de vită cu cheddar și sos barbeque cu cartofi prăjiți (340 de grame) trebuie să scoată din buzunar 53 de lei, în timp ce o porție de butterfish cu piure de cartof dulce costă 59 de lei.

O porție de 260 de grame de antricot de vită argentinian cu spanac sotat cu unt și usturoi costă 110 lei, în timp ce o pulpă de rață confiată cu ratatouille ajunge la 56 de lei.

Clienții pot comanda și paste la restaurantul lui Florin Dumitrescu. O porție de tagliatelle carbonara cu pancetta (240 de grame) costă 39 de lei, tagliatellele cu creveți și sos de vin alb costă 43 de lei, iar o porție de 240 de grame de tagliatelle cu hribi și sos de vin alb costă tot 43 de lei.

Sunt disponibile și startere, cu prețuri cuprinse între 12 și 49 de lei.

Prețurile deserturilor sunt destul de piperate în restaurantul lui chef Florin Dumitrescu. Astfel, pentru 200 de grame de lava cake, clienții trebuie să scoată 29 de lei din buzunar. Același preț se aplică și în cazul unei porții de 200 de grame de cheesecake.