Cauți jocuri electronice cu tematica fotbalului? Iată cele mai populare titluri pentru Iulie 2021!

Cauți jocuri electronice cu tematica fotbalului? Iată cele mai populare titluri pentru Iulie 2021!
Publicat: 02/07/2021, 10:22
Actualizat: 05/07/2021, 10:24

Ești un microbist convins și ai vrea să te bucuri de această pasiune, într-un mod inedit? Dacă ești dispus să încerci ceva nou, în mediul online te așteaptă mai multe jocuri cu tematica fotbalului, care te vor scoate din rutină.

La operatorii de jocuri de noroc licențiați din România ai numeroase păcănele cu tema fotbalului din care să alegi, inclusiv Liga1, Hot Shots, Football Star Deluxe sau Lothar Matthaus. Fiecare titlu în parte are specificațiile sale prin care se remarcă, iar dacă vrei să ai parte de cât mai multă distracție, poți da fiecăruia în parte câteva spin-uri.

Iată câteva sugestii de jocuri electronice pe care le poți încerca fie pe desktop, fie pe un dispozitiv mobil, pentru a te bucura de fotbal activ, chiar dacă nu ești pe teren!

FIFA

Chiar dacă până acum nu ai fost prea atras de jocurile pe calculator, consolă sau telefon, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată de celebra serie FIFA. Ea a fost creată și dezvoltată de EA Games în colaborare cu mai multe companii, printre care Spearhead, PlayFish, Climax Studios și nu numai. Seria este completată anual cu o nouă versiune, care este lansată de Electronic Arts Games Sports.

Prima versiune de FIFA a fost lansată în 1993, de către dezvoltatorul original Extended Play Productions. Ulterior, jocul a reușit să ajungă la un succes răsunător. Versiunea sa din 2011 a fost tradusă în 18 limbi și este disponibilă în 51 de țări din toată lumea. Datorită succesului pe care l-a avut acest joc, el a ajuns în Guinness World Records ca cel mai bine vândut joc video cu tema sportului.

Jocul este o parte din tradiția jocurilor pe calculator, dar el a devenit disponibil și pe alte sisteme de gaming, inclusiv pe dispozitive mobile, pe PlayStation 4 și 5, Xbox One, Xbox X, Xbox S și Stadia, dar și pe Nintendo Switch. Există peste 37 de versiuni de FIFA, fiecare având elementele sale speciale, prin care se diferențiază de celelalte.

Rocket League

În vara anului 2015 a fost lansat jocul Rocket League, de către creatorul și dezvoltatorul Psyonix. Deși el a fost inițial creat pentru Microsoft Windows și PS, au fost lansate și versiuni pentru alte sisteme și produse, de la Xbox One și Nintendo Switch, până la MacOS și Linux. Cu toate acestea, pentru ultimele două sisteme, din 2020 jocul a devenit indisponibil, datorită diferențelor de hardware.

De-a lungul anilor au existat mai multe dezbateri dacă Rocket League sau FIFA ar trebui să ocupe ocupe locul 1 pe podiumul celor mai bune jocuri. Concluzia a fost că fiecare în parte are caracteristicile sale aparte, fiind ideale pentru moduri diferite de joc.

Spre exemplu, Rocket League este mai competitiv decât FIFA, însă, din punct de vedere al complexității gameplay-ului, nu depășește alte jocuri non-sportive, precum LOL, Dota 2 sau WOW. Pe de altă parte, FIFA are un istoric inegalabil în momentul de față, folosindu-se de o experiență vastă și de o companie producătoare care este mai puternică.

Soccer Stars

Spre deosebire de celelalte două video jocuri prezentate, Soccer Stars este destinat doar dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android sau IOS. Acesta a fost lansat în iunie 2014 de Miniclip. El poate să fie  descărcat din Magazin Play sau Apple Store. Totodată, Soccer Stars pe mobil poate fi descărcat și de aici, dacă vrei să îl ai direct de la sursă.

Indiferent de jocul pe care îl alegi, este bine să afli cât mai multe informații despre el, pentru a putea găsi cele mai bune abordări. Distrează-te și fie ca norocul să fie de partea ta!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna