Ce au descoperit angajații RAR sub capota unei mașini: „Acel moment când investești toți banii”

Ce au descoperit angajații RAR sub capota unei mașini: Acel moment când investești toți banii
Sursă Foto - Facebook/RAR Oficial
Publicat: 21/09/2022, 17:41
Actualizat: 21/09/2022, 17:42

Angajații de la RAR Bacău au descoperit un sistem ilegal sub capota unui autoturism marca Volkswagen Golf 4, în care proprietarul a investit o sumă mare de bani. Șoferul a fost prins în trafic de ofițerii de poliție și a rămas fără certificatul de înmatriculare din mai multe motive.

Când s-a prezentat cu mașina la RAR Bacău, posesorul mașinii a fost anunțat că i-a fost anulată inspecția tehnică periodică, după ce inginerii au descoperit mai multe probleme.

Aceștia au găsit sub capota autoturismului un sistem ilegal de tip exhaust cut-off care face ca evacuarea gazelor și a sunetului să se facă înainte de toba finală.

O astfel de ”investiție” poate costa de la câteva sute până la câteva mii de lei bune.

„Acel moment când investești toți banii în sistemul “exhaust cut-off” și nu îți mai rămân fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină sau înlocuirea anvelopelor complet uzate. Acest autovehicul s-a prezentat la RAR Bacău pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar colegii noștri au decis anularea ITP pentru deficiențele constatate.”, au scris pe Facbook cei de la RAR Bacău.

Postarea a stârnit interesul internauților

Postarea a atras atenția utilizatorilor Facebook, care au lăsat numeroase comentarii, potrivit Ziare.ro.

„Daca nu dădeați coaja de vopsea la o parte nu era problemă, încă o dată se pare că băgați bețe în roate, fie ele și uzate.”, a scris un internaut.

„Sigur s-au tocit din cauza neefectuării ITP-urilor la drumuri.”, a comentat un altul.

„Hai că anvelopele mai mergeau. Urma să le schimbe cu cele de iarnă. Și pragul ăla se numește pierdere de greutate la liniuțe. Voi nu știți d-astea.”, a adăugat un altul.

„Dacă am putea raporta cu poze sau filme fumegătoarele (alea pe ulei) din București, ce bine ar fi.”, a scris altcineva.

„Anulare definitivă a seriei la ITP!”, a mai scris cineva.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult