Ce scrie presa internațională despre cazul fraților Tate. Cei doi sunt reținuți pentru 24 de ore și acuzați de trafic de persoane

Publicat: 30/12/2022, 12:04
Actualizat: 30/12/2022, 12:37

Procurorii DIICOT au descins, joi dimineață, în vila din Pipera a fraților Tristan și Andrew Tate, cei doi fiind anchetați într-un dosar de trafic de persoane. 

Și locuința unei foste polițiste din București, care ar face parte din gruparea specializată în trafic de persoane a fraților Tristan și Andrew Tate, a fost ”vizitată” de procurorii antimafia, ulterior, potrivit surselor GÂNDUL, au fost emise mandate de reținere pentru 24 de ore pentru frații Tate, dar și pentru fosta polițistă implicată în acest caz.

Presa internațională a scris pe larg povestea fraților Tate, care, în acest moment, se află în arest.

Mirror  titrează cu litere mari: ”Andrew Tate a fost arestat într-un raid al poliției, într-o investigație privind traficul de persoane”.

”Controversatul kickboxer și influencer  pe rețelele sociale, Andrew Tate, a fost arestat sub suspiciunea de presupus trafic de persoane, viol și formarea unui grup de crimă organizată.

Tate, în vârstă de 36 de ani, care a devenit faimos pentru opiniile sale sexiste și misogine, a fost filmat încătușat, fiind condus din vila sa de lux de către poliție, în urma unei descinderi. Fratele său mai mic, Tristan, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat și el împreună cu alți doi suspecți, toți patru fiind reținuți pentru 24 de ore la București”, scrie Mirror.

Și The Guardian scrie: ”Andrew Tate, reținut în România pentru crimă organizată și acuzații de viol”. ”Controversatul influencer, care se descria ca fiind misogin, Andrew Tate a fost reținut în România sub acuzația de trafic de persoane, viol și formarea unui grup de crimă organizată, au confirmat autoritățile”, relatează The Guardian.

Nici BBC nu a trecut cu vederea reținerea fraților Tate: ”Andrew Tate, reținut în România pentru un caz de trafic de persoane”.

Skynews relatează: ”Influencerul toxic Andrew Tate a fost arestat în România”. ”Tate și fratele său au fost reținuți împreună cu doi români, procurorii susținând că ”au creat un grup de crimă organizată cu scopul de a recruta, adăposti și exploata femei”.

Dailymail titrează pe prima pagină: ”Influencerul toxic, Andrew Tate, este arestat pentru viol și trafic de ființe umane a cel puțin șase femei, într-un raid al poliției în vila sa de lux din România. La  24 de ore după o discuție în online cu Greta Thunberg „”în care o cutie de PIZZA le-a dat polițiștilor locația sa”.

Ideea pe care merge materialul amplu din Dailymail este că, discuția sa online cu Greta Thunberg a contribuit la momentul raidurilor – care au venit la o zi după ce Tate a batjocorit-o pe activista pentru schimbările climatice, în timp ce poza alături de o cutie de pizza românească, confirmând locația sa autorităților din România.

”Influencerul incendiar Andrew Tate și fratele său, arestați din cauza acuzațiilor de trafic sexual”, titrează  New York Post.

Și TMZ a vorbit despre arestarea fraților Tate: ”Andrew Tate, arestat pentru acuzații de trafic uman”.

 Gândul, citat de presa internațională. Ce scrie despre cazul fraților Tate

The Sun scrie pe larg despre arestarea celor doi frați Tate din România. ”Andrew Tate și fratele său au fost reținuți după o descindere la vila lor de lux din România, într-o anchetă legată de viol și trafic de persoane”. Jurnaliștii de la The Sun au preluat informațiile publicate în exclusiviate de Gândul, despre fosta polițistă care a fost reținută alături de frații Tate.

People scrie: ”Fostul kickboxer profesionist, Andrew Tate a fost arestat în România în legătură cu trafic de ființe umane, viol și formarea unui grup de crimă organizată. Influencerul a fost ridicat, încătușat, din vila sa din București, România, joi, potrivit unui raport Reuters”. Și jurnaliștii de la People au citat Gândul în materialul lor amplu despre arestarea fraților Tate.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...