Cine este reprezentanta României la MISS World 2024, în India. Ada-Maria Ileana are 26 de ani și a participat la „Love Island România”

Cine este reprezentanta României la MISS World 2024, în India. Ada-Maria Ileana are 26 de ani și a participat la „Love Island România”
Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la MISS World 2024
Publicat: 26/01/2024, 21:25
Actualizat: 26/01/2024, 23:30

Românca Ada-Maria Ileana se află printre concurentele care vor defila pe podium la cea de-a 71-a ediție Miss World, în India. Nu este la prima sa participare într-un concurs de frumusețe, având mai multe titluri în palmares, printre care Miss World România 2023 și Miss Internațional România 2022.

Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la MISS World 2024

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție. Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare. Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe. În drumului meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, «Investitorii în Visuri». Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României”, a transmis fotomodelul, înainte de competiția din India, potrivit Click.

Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la MISS World 2024

Ada-Maria Ileana este din București și a absolvit un master în Politici Publice University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și este pasionată de relații internaționale și diplomație. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge, potrivit Pro TV.

„Sunt profesoară de engleză de șase ani. La concursurile de frumusețe am conștientizat că au succes femeile realizate, femeile care au o carieră în spate și care au ceva de spus în comunitatea din care provin. Tocmai de aceea m-am implicat în foarte multe proiecte caritabile, în martie am organizat o prezentare de modă caritabilă. Îmi place și ce fac la școală. Elevii îmi spun Ada sau Teacher. Nu accept cu «dumneavoastră», că și așa încep să mă simt bătrână. Prima mea generație la care am predat intră acum la facultate, deci deja îmi este foarte greu să îi văd crescând. Predau la diverse grupe de vârstă, astfel că am predat de la copii de un an până la 16 ani. Mă ascultă cei mari pentru că sunt foarte aproape de vârsta lor și ne înțelegem foarte bine. Este și o prietenie, dar este și respect. Contează să ai în clasă o atmosferă foarte plăcută în care ei să se simtă confortabil”, declara Ada Maria Ileana, în 2022, într-un interviu pentru Click despre activitatea sa la catedră.

Ada-Maria Ileana a participat și la „Love Island România”, emisiunea difuzată de Pro TV

În 2023, Ada-Maria Ileana a participat la show-ul „Love Island România”, acolo unde s-a înscris pentru a-și găsi jumătatea. Atunci, tânăra profesoară dezvăluia că era singură de aproximativ trei ani, pentru că încă nu întâlnise pe nimeni 100% potrivit pentru ea.

Pe parcusul show-ului, Ada s-a îndrăgostit de Andrei, cel cu care a format un cuplu până când în vila din Tenerife și-a făcut apariția fosta iubită a concurentului. Chiar dacă a plecat singură din emisiune, bruneta este recunoscătoare pentru lecțiile învățate și spune că a învățat… „să-mi cunosc mai mult valoarea”, notează protv.ro.

FOTO – Facebook

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii