Cinematograful în aer liber și biroul de pe plajă, printre noutățile pregătite pe plaja Neversea de organizatorii festivalului. Investițiile se ridică la 1 milion de euro

Cinematograful în aer liber și biroul de pe plajă, printre noutățile pregătite pe plaja Neversea de organizatorii festivalului. Investițiile se ridică la 1 milion de euro
Plaja Neversea, Constanța
Publicat: 12/07/2021, 15:49

Organizatorii Neversea anunță că au investit, anul acesta, 1 milion de euro în facilitățile de care se vor bucura turiștii la Neversea Beach. Una dintre noutăți este zona de cinema, amenajată pentru vizionarea meciurilor din timpul campionatului UEFA EURO 2020, care se va transforma peste vară într-un cinematograf în aer liber. O altă „bucurie” pentru cei care încă lucrează de la distanță este biroul de pe plajă, astfel încât să se bucure de soare și în afara perioadelor de concediu. 

Investiția din acest an este triplă față cea de anul trecut de la debut, și ajunge la aproximativ 1 milion de euro, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor Neversea.

Continuăm să susținem comunitatea din Constanța și să promovăm plaja de aici. Este un loc minunat pe care l-am descoperit acum cinci ani, atunci când am și făcut promisiunea că ne vom implica și în a promova turismul la Marea Neagră, în Constanța, prin toate acțiunile noastre. Anul trecut, pe plaja Neversea, zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival, în cele mai sigure condiții. Acum am deschis al doilea an consecutiv Neversea Beach, în care am investit circa 1 milion de euro, în amenajare, și care redă atmosfera de festival prin decorul special”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD și Neversea.

Zonă VIP și biroul de pe plajă, la Neversea Beach

Pe circa 21.000 de metri pătrați de plajă, echipa Neversea Beach a amenajat o zonă care recreează atmosfera de festival, cu 700 de șezlonguri, două terase, 2 baruri, o zonă VIP cu o amenajare specială, cu baldachine, scoici din ratan și perdele – inspirată de pe plajele din insulele grecești. De asemenea, toți cei care vin pe plaja Neversea din Constanța vor putea experimenta mâncare din mai multe colțuri ale lumii, de la cei șase vendori care prepară de la fructe de mare, la grill, pastrami, hummus, pizza sau burger, la deserturi precum gogoși sau clătite.

Cinematograf în aer liber, unde vor avea loc diverse activități și evenimente

O zonă nouă pe plaja Neversea este cea de cinema, amenajată pentru vizionarea meciurilor din timpul campionatului UEFA EURO 2020. Pe un ecran LED imens, iubitorii de fotbal au putut trăi alături de prieteni, la mare, emoțiile fiecărui meci. Întreaga zonă se va transforma într-un cinematograf în aer liber, unde vor avea loc diverse activități și evenimente mici.

Zonă special amenajată pentru “biroul de pe plajă”

De asemenea, cei care vor să lucreze de pe plajă, au o zonă special amenajată pentru “biroul de pe plajă”.

Pentru cei care își doresc doar să se relaxeze, va exista și o zonă de masaj. Vizitatorii dornici de activități și mișcare au la dispoziție terenuri de volei și fotbal, dar și sporturi pe apă precum stand-up paddle, caiac, surf și kyte, sau cursuri de yoga la răsărit.

Organizatorii au renunțat la Neversea 2021 și îi așteaptă pe fanii festivalului în 2022

Neversea 2021 nu o să mai fie ținut pentru că timpul de organizare ar fi fost unul mult prea scurt pentru a pune la punct toate detaliile, au anunțat oranizatorii la începutul lunii iulie. Mai mult, în context pandemic, organizatorii s-au gândit la o altă ediție pentru a pune în scenă tot ce își doresc pentru petrecăreți. Chiar dacă reprezentanții festivalului susțineau în mai că va exista o dată sigură pentru acest an, se pare că anunțul trist a dat pe toată lumea peste cap.

„Dragi visători de la Neversea, de la răsărit până la apus, ne este dor de voi! Având acest lucru în minte, ne-am dori să știți că am încercat tot ce ne stă în putere pentru a vă aduce pe Insula Viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare suprarealistă.

Din cauza timpului extrem de scurt oferit pentru organizarea festivalului ținând cont de reglementările actuale în contextul pandemic, a trebuit să luăm cea mai grea decizie de până acum. După o analiză a opțiunilor noastre, printre care unele au inclus mutarea evenimentului NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să compromită experiența – publicul, echipajul sau artiștii.”, au transmis reprezentanții evenimentului pe Facebook.

Organizatorii Neversea s-au gândit la toate alternativele și au decis să țină evenimentul ce simbolizează vara, vremea bună și distracția, în toamnă. Cu acestea fiind spuse, Neversea va avea loc în 2022.

Plaja Neversea din Constanța a fost amenajată prima oară în 2020, după o investiție de 450 de mii de euro, pentru a acomoda câteva sute de turiști dornici să își petreacă vacanța pe litoralul românesc. Echipa Neversea a creat atmosfera de festival, prin decorul, muzica, și vendorii de mâncare aduși pe plajă. Anul trecut, compania care administrează Neversea Beach a raportat o cifră de afaceri de 475.000 de euro și un profit net de puțin peste 100 de mii de euro. Pentru 2021, se estimează o cifră de afaceri de peste 1,7 milioane de euro și un profit net de 5 ori mai mare față de cel înregistrat în 2020. Neversea Beach are, în prezent, 60 de angajați.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”