VIDEO | Cîțu, despre campania sponsorizată de PSD: Vreau să mi se spună clar dacă mergem împreună sau nu

Publicat: 07/02/2022, 21:29
Actualizat: 07/02/2022, 22:39

Președintele PNL, Florin Cîțu, a afirmat că nu va continua să stea și să încaseze „lovituri” repetate din partea partenerilor de coaliție de la PSD, făcând referire la campania sponsorizată de către social-democrați împotriva lui. El le transmite social-democraților să vrea să clarifice dacă mai vor să meargă împreună la guvernare sau nu.

„Pentru mine trebuie să fie lucrurile foarte clare. Vreau să mi se spună clar dacă mergem împreună (despre guvernarea cu PSD, întâlnire cu Ciolacu n.r).

Dacă suntem cei care încasează și închidem ochii, nu voi accepta. Astfel de practici trebuie să se termine. Acesta va fi mesajul meu tot timpul. Atacuri plătite de partid. Era o campanie sponsorizată, e public. Cât timp a fost sponsorizată, nu poți să spui că e doar o postare”, a declarat Florin Cîțu.

Liderul PNL a afirmat că a făcut deja un compromis cu PSD în momentul în care a acceptat venirea lor la guvernare. De asemenea, măsurile de căpătâi ale liberalilor au rămas la „coada priorităților”, în timp ce programele PSD-ului au fost implementate cu prioritate.

„Am făcut acest compromis pentru a duce la implementare un program de guvernare. Nu avem 7% investiții, tot noi am închis ochii. Mai mult de atât ce să spun? Am spus ce am avut de spus. PNL va discuta, dacă vor merge în aceeași direcție. Am acceptat compromisul pentru a trece România prin această perioadă dificilă.

Am închis ochii la multe lucruri. PNL a închis ochii. Programul de investiții nu a fost implementat în buget. Toate celelalte măsuri PSD, care au însemnat cheltuieli de la buget, au fost incluse în buget. Singura cheltuială de la buget cu randament NU a fost făcută. Anul trecut investițiile în buget , la final, au fost executate 96%. Asta a făcut anul trecut o creștere economică mai mare decât cea estimată. Am vrut și anul acesta investiții mai mari la buget”, a afirmat Florin Cîțu.