Coloană de 10 kilometri la intrarea în București, pe autostrada A1

Coloană de 10 kilometri la intrarea în București, pe autostrada A1
(Foto - Arhivă: RAUL STEFF / MEDIAFAX FOTO)
Publicat: 26/04/2022, 13:24
Actualizat: 26/04/2022, 13:32

Șoferii care vor să intre în Capitală dinspre Pitești, pe autostrada A1, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Coloana de mașini se întinde pe 10 kilometri.

Centrul Infortrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens, marți, la ora 13.00, pe Autostrada A1 București-Pitești, pe sensul de intrare în Capitală.

Este formată o coloană de autovehicule de aproximativ 10 kilometri, anunță sursa citată.

De asemenea, se circulă în condiții de aglomerație și pe DN 1 Ploiești-Brașov, între Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare către stațiunile montane, precum și între Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre.

„Recomandăm conducătorilor auto să acorde atenție deosebită tuturor manevrelor pe care le efectuează la volan, să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate, să nu întoarcă prin zone interzise și să păstreze distanță de siguranță între vehicule. Conduceți prudent”, transmite Centrul Infotrafic.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase