Copii și educatoare, uciși într-o grădiniță din Brazilia. Victimele au fost înjunghiate de un tânăr de 18 ani

Copii și educatoare, uciși într-o grădiniță din Brazilia. Victimele au fost înjunghiate de un tânăr de 18 ani
Mașină de Poliție din Brazilia (FOTO cu caracter ilustrativ: Pixabay.com)
Publicat: 04/05/2021, 21:50
Actualizat: 04/05/2021, 21:52

Un tânăr de 18 ani a ucis trei copii și două educatoare într-o grădiniță din orașul Saudades, în statul brazilian Santa Catarina, potrivit Mediafax, care citează g1.globo.com.

Ricardo Newton Casagrande, delegat regional Chapecó, a declarat că tânărul a intrat în grădiniță, unde se aflau copii cu vârste de la 6 luni la 2 ani, și a înjunghiat victimele. După atac, agresorul a încercat să se sinucidă, fiind dus la spital în stare critică.

Am ajuns acolo, scena e de groază. Am reușit să intru în grădiniță. Era un tip întins pe podea, dar încă în viață, un profesor mort și un copil mort. Camera era închisă, nu ne-au lăsat să intrăm”, a declarat secretarul municipal pentru educație, Gisela Hermann.

Orașul Saudades are 9.800 de locuitori și se află la aproximativ 70 de kilometri de Chapecó, cel mai mare oraș din Santa Catarina și la 600 de kilometri de Florianópolis.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult