Criminalul din Corbu spune că avea nevoie de bani pentru droguri. Mărturia terifiantă a tânărului

Criminalul din Corbu spune că avea nevoie de bani pentru droguri. Mărturia terifiantă a tânărului
Criminalul din Corbu spune că avea nevoie de bani pentru droguri. Mărturia terifiantă a tânărului
Publicat: 03/07/2021, 16:51

Tânărul de 29 de ani, acuzat de crimă și viol, în cazul teribil de la Corbu, județul Constanța, le-a mărturisit anchetatorilor că scopul său inițial a fost acela de jaf, având nevoie de 2.000 de lei pentru droguri, dar pentru că a găsit doar 250 de lei, în casa victimelor, a vrut să se răzbune, comițând faptele abominabile.

Potrivit procurorului Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, bărbatul locuia la 3-4 case depărtare de victime și nu are antecedente penale.

„A explicat autorul că motivaţia de bază a fost faptul că avea nevoie de bani întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua. Nemulţumit de faptul că nu a găsit decât 250 de lei, autorul a decis să se răzbune pe fiica cea mare a familiei şi, în consecinţă, a săvârşit şi o infracţiune de viol”, a declarat, sâmbătă, Teliceanu, potrivit Agerpres.

„A recunoscut în totalitate faptele”

Potrivit acestuia, pentru a disimula scopul săvârșirii faptelor, autorul a spus că ar fi intrat în casa vecinilor „în scop de răzbunare, cumva pentru că decedatul ar fi avut o relaţie cu soţia autorului, lucru neadevărat”.

„Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe bunuri, care probează în mod complex săvârşirea faptelor care i se impută. Am găsit şi maceta cu care s-a sâvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la faţa locului şi aruncate la o pubelă de gunoi pentru că îi era teamă autorului că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective. El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuşi, dar la un moment i-a căzut o mănuşă şi s-a gândit că îi pot rămâne amprentele”, a spus Teliceanu.

Procurorul a spus că faptele s-au comis cu lumina stinsă, „prin urmă distingându-se persoanele respective”.

Criminalul nu a știut, astfel, că și-a căsăpit vecinul și a aflat acest lucru dimineața.

Ucis pentru 2.000 de lei

„După părerea lui, acea persoană avea ceva resurse financiare întrucât îşi făcuse un gard şi un acoperiş nou. Şi a tras concluzia că ar avea bani. Targetul lui era să sustragă aproximativ 2.000 de lei. (…) El a intrat în living, din living a mers mai departe în dormitor, unde dormeau decedatul, soţia şi copilul şi acolo a început să sâvărşească faptele de natură violentă. Ulterior, s-au deplasat în zona de living. Soţul a rămas aşa cum era în dormitor, iar ceilalţi au fost duşi în baie, mama, fiul şi fiica cea mică, şi el violat-o pe fiica cea mare în living”, a mai spus procurorul.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase