Cum și-au dat seama părinții că fetița lor de trei ani a fost abuzată sexual de educatoarea grădiniței din Suceava

Cum și-au dat seama părinții că fetița lor de trei ani a fost abuzată sexual de educatoarea grădiniței din Suceava
Cum și-au dat seama părinții că fetița lor de trei ani a fost abuzată sexual de educatoarea grădiniței din Suceava / Foto: Pixabay.com - ilustrativ
Publicat: 19/01/2022, 11:54

Educatoarea Maria Podolak este acuzată că a abuzat sexual și a violat trei minore, care frecventau grădinița din comuna Bosanci, județul Suceava.

Potrivit antena3.ro, ultima victimă a Mariei Podolak, o fetiță de numai trei ani, a început să aibă coșmaruri oribile pe timpul nopții, iar părinții au vrut să afle ce anume o sperie pe copilă.

În urma discuțiilor, fetița a povestit cele întâmplate la grădinița groazei.

Părinții au aflat că fiica lor a fost agresată sexual, aspect confirmat de o expertiză medico-legală.

Aceștia au discutat și cu sora fetei, acum în vârstă de 7 ani, care a frecventat în trecut grădinița, fiind la grupa educatoarei vizate de Poliție. Fetița a mărturisit o experiență similară.

Tatăl fetițelor și-a făcut singur dreptate

Evenimentele șocante au ieșit la suprafață după ce tatăl fetițelor a vrut să-și facă singur dreptate și a dat foc mașinii educatoarei, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut.

Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere video și a ajuns în arestul Poliției, unde le-a spus oamenilor legii că s-a răzbunat astfel pe educatoare pentru că i-ar fi violat fetițele.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile

Educatoare de 51 de ani, de la grădinița din Bosanci, Suceava, a fost arestată pentru 30 de zile pentru fapte de natură sexuală, victimele fiind minore. Faptele au avut loc la finalul anului trecut.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult