Dan Bursuc îi răspunde lui Fulgy după ce fiul Clejanilor l-a acuzat că ar fi violat-o pe sora sa, Marga. Ce mesaj îi transmite

Dan Bursuc îi răspunde lui Fulgy după ce fiul Clejanilor l-a acuzat că ar fi violat-o pe sora sa, Marga. Ce mesaj îi transmite
Sursa foto: Facebook
Publicat: 20/07/2021, 10:01

Continuă scandalurile în care este implicat Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, cel mai recent fiind cel în care acesta îl acuză pe Dan Bursuc că i-ar fi violat sora.

Dan Fulgeraș Manole, cunoscut ca Fulgy, l-a acuzat în urmă cu câteva zile pe cunoscutul impresat că i-ar fi violat sora, pe Margherita. Totul se întâmpla în perioada în care tânăra nu avea mai mult de 13-14 ani, potrivit Playtech.

Fulgy spune că părinții săi știau despre presupusul viol, dar au decis să ignore situația.

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă. Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut?

Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui sor-mea”, a spus Fulgy.

Reacția lui Dan Bursuc

Deși este cunoscut pentru relația sa bună cu presa, Dan Bursuc nu a fost foarte darnic în declarații în legătură cu acuzațiile pe care i le aduce Fulgy.

Impresarul a preferat să facă o declarație foarte scurtă și simplă în legătură cu acuzațiile care îi sunt aduse, iar apoi le-a închis telefonul jurnaliștilor care l-au contactat.

Cel mai probabil, deranjat de postura în care se află, Dan Bursuc a preferat să nu dezvolte mai mult acest subiect, notează sursa citată.

„E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”, a declarat Dan Bursuc despre Fulgy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase