Fulgy a fost reținut de Poliție. Fiul Clejanilor ar fi lovit un jurnalist și i-ar fi furat telefonul mobil

Fulgy a fost reținut de Poliție. Fiul Clejanilor ar fi lovit un jurnalist și i-ar fi furat telefonul mobil
Fulgy, fiul soților de la Clejani. Sursa foto: Facebook
Publicat: 11/07/2021, 09:31

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, a fost reținut sâmbătă seara de Poliție, după ce a bătut un jurnalist și i-a furat telefonul mobil, în plină stradă.

Fulgy a ajuns în arestul Poliţiei, după ce, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, dar şi noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa, informează Antena3.

În cursul zilei de sâmbătă, fiul Clejanilor a fost implicat într-un scandal cu un jurnalist care a vrut să îi pună câteva întrebări. Fulgy l-a lovit cu pumnul pe acesta și i-a furat telefonul.

Jurnalistul a sunat la 112 pentru a reclama incidentul. Polițiștii l-au reținut pe Fulgy, acesta fiind cercetat pentru tâlhărie.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și  deposedat de telefonul mobil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătura cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor.

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Fulgy, două întâlniri cu polițiștii în mai puțin de 24 de ore

Aceasta a fost cea de-a doua întâlnire cu Poliția pentru Fulgy în mai puțin de 24 de ore, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă acesta a sunat la 112 pentru a anunța că este sechestrat de familie în casă.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit, însă, în fața porții.

Întrebat de Poliţie cum a fost sechestrat, având în vedere că el nu se afla în casă, Fulgy a replicat: „Sunt uşile închise, am ieşit pe geam”.

Prin intermediul unei informări de presă, Poliția a confirmat că Fulgy a sunat la 112 pentru a sesiza că a fost răpit, iar polițiștii l-au găsit pe tânăr chiar în fața casei.

Dat fiind faptul că sesizarea lui Fulgy nu s-a confirmat, fiul Clejanilor a primit o amendă de 2.000 de lei, informează Poliția.