Descindere în forță a polițiștilor în casa unui cunoscut raper din București. Deținea ilegal un pistol și zeci de cartușe!

Publicat: 04/12/2020, 12:53

Trupele speciale ale Poliției Capitalei au descins, vineri dimineață, în apartamentul unui interpret de muzica rap, despre care existau informații că deține, în mod ilegal, o armă de foc. De fapt, anchetatorii s-au autosesizat după ce tânărul a folosit arma respectivă în ultimul său videoclip. 

Conform unor surse apropiate anchetei, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, secondați de mascații SAS au intrat cu forța în apartamentul lui Andrei Mihalache, care folosește numele de scenă Albert NBN.

Acesta era suspectat că deține în mod ilegal o armă de foc după ce a lansat, pe internet, un videoclip în care s-a filmat cu o armă de foc.

Conform Poliției Capitalei, anchetatorii s-au sesizat din oficiu, în luna noiembrie, „după vizualizarea în mediul on line, a unor videoclipuri, în care un tânăr prezenta în materialele video și o armă”.

Ținea ilegal, în casă, un pistol și 62 de cartușe

Ca urmare, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, polițiștii au descins în casa acestuia, unde a fost găsit un pistol cu gaze de calibrul 9 mm și 62 de cartușe  deținute in mod ilegal.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Piesele interpretului de 21 de ani sunt urmărite pe internet de mii de tineri, unul dintre videoclipurile acestuia înregistrând, în trei luni, peste 5,2 milioane de vizionări.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase