Doi copii au căzut în râul Bistrița, după ce gheața s-a spart sub ei

Doi copii au căzut în râul Bistrița, după ce gheața s-a spart sub ei
Doi copii au căzut în râul Bistrița după ce gheața s-a spart sub ei/FOTO: Captura Antena 3
Publicat: 04/02/2022, 18:39
Actualizat: 04/02/2022, 18:40

Două copii din orașul Bacău care se jucau pe gheața subțire de pe râul Bistrița au căzut în apă, după ce gheața a cedat sub greutatea acestora. La fața locului s-au deplasat pompierii de la ISU Bacău cu o barcă pneumatică.

După o intervenție rapidă a pompierilor, cei doi minori au fost scoși din apele înghețate ale râului . Un minor este conștient și a fost preluat de echipajul SAJ, iar cel de al doilea minor este în stare de inconștiență și îi sunt aplicate măsuri de resuscitare.

Din primele informații se pare că cei doi minori se jucau pe gheață, moment în care aceasta a cedat sub greutatea lor și au căzut în apă.

Minorul conștient are 12 ani, iar cel de al doilea minor are 10 ani. Copilul de 10 ani a fost scos din apele râului în stop-cardio-respirator de echipajul medical. Cei doi copii au fost transportați la spital.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase