Doi copii au fost în pericol de înec, după ce au ajuns în larg cu un obiect gonflabil și au căzut în apă. Salvamarii din Eforie Nord îi imploră pe părinți să fie atenți (VIDEO)

Doi copii au fost în pericol de înec, după ce au ajuns în larg cu un obiect gonflabil și au căzut în apă. Salvamarii din Eforie Nord îi imploră pe părinți să fie atenți (VIDEO)
Sursă Foto - Arhivă Gândul
Publicat: 12/07/2021, 21:38
Actualizat: 12/07/2021, 21:45

Doi copii lăsaţi nesupravegheaţi, în timp ce se jucau în mare cu un obiect gonflabil, au ajuns în largul mării, la Eforie Nord. La un moment dat, au căzut în apă, iar unul dintre ei, un băiat de 7 ani, a fost în pericol de înec.

Ulterior, un elicopter SMURD l-a preluat pe copil şi l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Ținând cont de incidentul din această după-amiază, când 2 copii au fost lăsați nesupravegheați în apă de către părinți cu o jucărie gonflabilă, copiii au căzut de pe aceasta, iar unul dintre ei, un băiat în vârstă de 7 ani a fost în pericol de înec, fiind salvat, i s-a acordat primul ajutor de către salvamari si echipajul Smurd Eforie si apoi a fost transportat la spital de către elicopterul Smurd. Implorăm părinții să-si supravegheze de aproape copiii și să îi însoțească în apă și totodată să respecte indicațiile și steagurile arborate de salvamari. Vă mulțumim și vă dorim un concediu plăcut și fără incidente!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook – Salvamar Eforie Nord.

CITEȘTE ȘI:


Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase