Echipaj SMURD, aflat în misiune, lovit de o altă mașină, în Baia Mare! Tot mai multe accidente cu ambulanțe implicate!

Echipaj SMURD, aflat în misiune, lovit de o altă mașină, în Baia Mare! Tot mai multe accidente cu ambulanțe implicate!
Un copil de 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din București. Sursă foto: Facebook/caracter ilustrativ
Publicat: 17/02/2021, 15:30

O autospecială SMURD, aflată în misiune, a fost implicată, miercuri, într-un accident produs într-o intersecție din Baia Mare. Sunt tot mai multe accidente în care sunt implicate fie echipaje de salvare, fie ambulanțe!

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați miercuri cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Tâmplarilor și Industriei, s-a produs un accident.

O femeie de 66 de ani din Baia Mare a intrat într-o autospecială SMURD

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie de 66 de ani din Baia Mare a intrat într-o autospecială SMURD, care se afla în misiune, având puse în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

În autospeciala SMURD erau trei persoane: un bărbat de 38 de ani, care se afla la volan, și două cadre medicale, ambele de 33 de ani. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

O femeie infectată cu COVID a murit după ce ambulanța care o transporta la spital s-a răsturnat

Destin tragic pentru o pacientă cu COVID-19, care era transferată de la Buzău la Bacău! Femeia a decedat marți seara, după ce ambulanța cu care era dusă a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat, pe E85, la Mărășești, a anunțat IPJ Vrancea.

„Prin apel 112, a fost sesizat faptul că pe DN2-E85, la Mărăşeşti, o ambulanţă care transporta o pacientă s-a răsturnat pe partea carosabilă. Ambulanţa transfera pacienta de la Buzău la Bacău. Din nefericire, a rezultat decesul pacientei şi rănirea a două persoane care făceau parte din echipaj”, a precizat IPJ Vrancea.