Ela Crăciun, oficial STUDENTĂ la Facultatea de Psihologie: „M-am simțit din nou ca la 19 ani, când am deschis mailul de confirmare”

Ela Crăciun, oficial STUDENTĂ la Facultatea de Psihologie: „M-am simțit din nou ca la 19 ani, când am deschis mailul de confirmare”
Ela Crăciun, alături de copiii săi
Publicat: 08/08/2023, 15:15
Actualizat: 09/08/2023, 00:00

După numeroase certificări în zona de coaching, Ela Crăciun a considerat că este momentul oportun să facă un nou pas în cariera sa și să devină oficial studentă a Facultății de Psihologie, unde – spre bucuria întregii familii – celebra mămică a intrat a patra pe listele de admitere.

Este mamă a trei copii, bloggeriță, autoare a trei volume de succes, prezentatoare tv și are 41 de ani, însă nimic nu stă în calea dezvoltării sale personale și profesionale.

„M-am simțit din nou ca la 19 ani, când am deschis mailul de confirmare și am văzut că eram a patra pe listă. Sunt entuziasmată pentru acest nou drum, dar care totuși nu îmi e deloc străin. Simt că e cel mai bun moment, că mi-am găsit locul și scopul. Sunt mândră de mine că mi-am urmat intuiția. Acesta este un reminder și pentru voi că nu e niciodată prea târziu să vă urmați visurile”, declara Ela Crăciun la aflarea veștii, pe contul său oficial din social media.

De curând, a obținut o importantă certificare și a devenit coach de parenting conștient, în urma absolvirii cursurilor celebrei doctor Shefali, unul dintre cei mai cunoscuți experți în coaching și importanți psihologi specializați în creșterea copiilor din SUA.

Avea la activ deja o certificare în coaching obținută la unul dintre cele mai prestigioase cursuri din Israel, însă a simțit nevoia să obțină totul și va începe în curând studiile în psihologie.

„Este un domeniu care mă pasionează. Am făcut cursurile de coaching din Israel și pe cele din America, pentru că mi-am dorit să aprofundez acest subiect și să mă informez constant. În primul rând, pentru mine am ales să fac această facultate. Vreau eu să mă dezvolt, să fiu cea mai bună versiune a mea pentru mine, copiii și familia mea. Am vrut, încă de anul trecut, să fac acest pas și cumva aproape renunțasem, însă după o discuție cu sora mea, ea a fost cea care m-a convins să fac acest pas. Aș fi vrut să fac și eu, alături de sora mea, medicina – acum câțiva ani – și cumva am rămas cu o dorință neîmplinită, pe care mă bucur să o pot materializa acum sub forma Facultății de Psihologie”, declară Ela Crăciun, despre ceea ce a motivat-o să facă acest pas acum.

Cu un program extrem de încărcat, în care zilnic trebuie să jongleze cu succes printre sarcinile cu care vine la pachet viața de familie, în care statutul de mama a trei copii este unul extrem de provocator și viața profesională, unde pe lângă cariera sa tv, Ela Crăciun este mereu o prezență activă în mediul online, devine din ce în ce mai clar de ce ea este cunoscută publicului și ca „super mom (super mamă)”.

„Familia mea mă susține în orice aș face. Sunt convinsă că această facultate mă va ajuta foarte mult și pe plan profesional, pentru că întotdeauna m-am considerat responsabilă față de comunitatea care mă urmărește pentru informații și consiliere. Mai mult decât atât, toate workshop-urile mele online și programele de coaching vor căpăta acum o altă dimensiune, iar eu așa cum mi-am dorit dintotdeauna voi fi din ce în ce mai bună la ceea ce fac”, a concluzionat Ela Crăciun.

Cu siguranță, aceasta nu va fi ultima surpriză cu care Ela Crăciun își va surprinde fanii, însă cert este că dorința sa de a se dezvolta constant o va propulsa mereu către noi aventuri și capitole incitante, atât în carieră… cât și în viața sa de familie.

Ela Crăciun
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Pericolul din micii de 1 Mai! ANPC trage un semnal de alamă: „Aveți grijă la...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică