Ela Crăciun se pregătește de prima ei SESIUNE la noua facultate. „Trebuie să mă împart între copii, job, filmări, casă și învățat”

Publicat: 25/01/2024, 16:29
Actualizat: 26/01/2024, 00:42

După ce a studiat temeinic domeniul financiar și chiar a debutat acum 17 ani în televiziune ca prezentator la un post de profil, Ela Crăciun a început de curând cursurile Facultății de Psihologie și se pregătește chiar de prima ei sesiune la 41 de ani. Spre deosebire de experiența sa inițială ca studentă, Ela Crăciun are acum de înfruntat mult mai multe provocări, pentru că de această dată este mamă a trei copii, soție, prezentatoare tv și nu în ultimul rând o reputată prezență în mediul online.

„Este foarte ciudat să fiu în sesiune, să știu că mă așteaptă examene, deși s-ar putea spune că sunt într-un fel obișnuită, de la toate cursurile pe care le-am făcut și care inevitabil presupuneau la final și un examen. Acum sunt însă multe examene, într-un timp foarte scurt. Este multă informație, doar la o materie sunt de învățat 500 de pagini. Cumva mi-am ieșit din ritm, însă sper să mi-l recapăt cât de curând”, a declarat Ela Crăciun despre efortul pe care îl presupune pentru ea această primă sesiune.

Cu toate că acum nu este prima dată când se lovește de emoțiile și volumul de studiu cu care vine la pachet viața de student, Ela Crăciun recunoaște că este pentru ea în egală măsură interesant și provocator să facă față acestei situații în contextul plin de activități și responsabilități al vieții sale.

„Este mai ușor ca prima dată, pentru că nu mai am emoții. Știu ce înseamnă sesiune, trec altfel prin această perioadă și este mai greu pentru că nu mai sunt la vârsta la care doar învățam și nu aveam nimic altceva de făcut. Singura mea responsabilitate era să învăț și să merg la examene. Acum trebuie să mă împart și între copii, job, filmări, casă și învățat. Timpul este mult mai scurt”, mărturisește Ela Crăciun.

Ela Crăciun

Cu o asemenea viață agitată, plină de provocări și proiecte, este nevoie de o organizare exemplară, pentru a putea include în programul său și așa încărcat studiul intens pe care îl presupune o nouă facultate. Despre cum reușește să își prioritizeze și eficientizeze activitățile, Ela recunoaște că a găsit soluții, însă se confruntă în continuare cu dificultăți la acest capitol.

„Foarte greu reușesc să îmi fac timp. Învăț în prima parte a zilei. Citesc în prima parte a zilei sau seara, după ce se culcă copiii. Citesc foarte mult și asta mă ajuta foarte mult”, a concluzionat Ela Crăciun.

Ambițioasă din fire, pe lângă provocarea unei noi facultăți, celebra mămică și-a propus ca anul acesta să lanseze și cea de-a patra sa carte, un volum dedicat adolescenților și părinților de adolescenți, al cărui scop este acela de a oferi instrumentele necesare gestionării unei relații armonioase copil-părinte.

Ela Crăciun, alături de copiii săi

În prezent, Ela Crăciun poate fi admirată și pe marile ecrane, unde a debutat cu primul său rol în comedia de succes „Tati part-time”, un film cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia