UPDATE | Doi elevi ai unei școli din Prahova s-au filmat mimând scene sexuale cu o profesoară, chiar în timpul orei. Ce măsuri s-au luat (VIDEO)

Publicat: 07/04/2023, 20:40
Actualizat: 11/04/2023, 12:41

Este anchetă la o școală din Prahova, după ce doi elevi ai unei școli din Pietriceaua, județul Prahova, s-au filmat în timp ce mimează acte sexuale cu profesoara de engleză, chiar în timpul orei.

UPDATE – Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Prahova a făcut publicemăsurile luate după incidentul de la Școala Gimnazială Pietriceaua

Potrivit ISJ Prahova, Consiliul Clasei a decis ca cei doi elevi care apar în imagini și elevul care filmează și îi instigă să fie sancționați cu „Mustrare scrisă” și scăderea notei la purtare cu 6 puncte, ceilalți elevi prezenți în clasă primind o „Observație scrisă”.

„Conducerea unității școlare a inițiat o cercetare prealabilă a împrejurărilor în care a avut loc incidentul, pentru lămurirea tuturor aspectelor.Având în vedere gravitatea faptelor, atât elevii cât și cadrul didactic vor beneficia de consiliere din partea specialiștilor Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională”, se mai arată în comunicatul ISJ Prahova, citat de ziare.com.

De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Prahova a precizat că, pe lângă cercetările polițiștilor, va demara propria anchetă.

Totodată, elevii și profesoara vor beneficia de consiliere din partea specialiștilor Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Știrea inițială:

În imagini se observă cum profesoara scrie la tablă, moment în care cei doi băieți se apropie de femeie și mimeaza acte sexuale, în spatele său.

Ea nu îi respinge, în vreun fel, și chiar zâmbește în fața acestor gesturi. Mai mult, la un moment dat, unul dintre copii îi suflă fum de țigară în ochi.

„În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează mai mulți elevi care prezintă explicit activități sexuale îndreptate asupra unui cadru didactic, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei unități școlare din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani în timp ce se aflau într-o sală de clasă au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova.

FOTO & VIDEO – ziare.com

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...