EXCLUSIV | A început numărătoarea inversă, în Justiție, pentru Ana Morodan. Ce probe vor fi luate în considerare de magistrați

EXCLUSIV | A început numărătoarea inversă, în Justiție, pentru Ana Morodan. Ce probe vor fi luate în considerare de magistrați
Ana Morodan
Publicat: 10/09/2023, 08:00

Dosarul în care cunoscuta vloggeriță Ana Morodan a fost trimisă în judecată după ce a condus drogată și cu permisul suspendat, a trecut de camera preliminară, iar acum urmează ca magistrații să analizeze probele și să dea un verdict. Potrivit datelor transmise de Institutul Național de Medicină Legală (INML), vedeta luase un cocktail de antidepresive extrem de puternice.

Din datele oficiale ajunse pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 1, Ana Morodan a fost oprită, la data de 28 martie 2023, în jurul orelor 16:20, în timp ce conducea un Range Rover în Piața Charles de Gaulle din Sectorul 1. Cu această ocazie, femeia a refuzat atât testele cu aparatele alcooltest și drugtest, cât și prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei sau substanțelor psihoactive.

În aceeași zi, în jurul orelor 22:20, vloggerița a fost oprită din nou, tot pe o stradă din Sectorul 1, în timp ce conducea deși avea deja permisul suspendat în urma primului incident. De această dată, Ana Morodan a fost de acord cu prelevarea probelor biologice, de sânge și urină. Conform raportului medico-legal, aceasta a ieșit pozitivă la două medicamente cu efect antidepresiv, pe care nu avea voie să le consume înainte să urce la volan.

Psihologii au făcut profilul moral al „Contesei digitale”

Este vorba despre Alprazolam și Paroxetin, două medicamente, care, pe lângă faptul că dau dependență puternică, provoacă, printre altele, potrivit prospectelor, ameteli, tulburări ale somnului (inclusiv insomnie și vise intense), agitație si anxietate, greață și/sau vărsături, tremor, confuzie, transpirații, cefalee, diaree, palpitații, instabilitate emoțională, iritabilitate și tulburări de vedere.

Totodată, la dosarul cauzei au fost depuse și procesele verbale de vizionare a înregistrărilor video surprinse de camerele de supraveghere video amplasate în Piața Charles de Gaulle și de redare a înregistrărilor video surprinse de dispozitivele tip bodycam ale polițiștilor rutieri.

În același timp, mai există declarațiile a doi martori și trei declarații date de Ana Morodan, în 29 martie, 24 mai și 10 iulie. În plus, la dosar există și un profil moral şi de personalitate al Anei Morodan, realizat de psihologii INML.

Filmul evenimentelor

În data de 28 martie, Ana Maria Morodan a fost în centrul unui scandal uriaș, după ce a fost prinsă drogată la volan de două ori în aceeași zi, de polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere.

Prima dată, „Contesa digitală” a refuzat să oprească la semnalul polițistului și chiar a provocat o tamponare. Mai mult, șoferița a refuzat inclusiv să dea probe de sânge la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Rămasă fără permis, după ce aparatul Drug Test a indicat faptul că se află sub influența stupefiantelor, aceasta a fost prinsă din nou. De această dată, Ana Morodan a oprit, a prezentat actele, a fost de acord să meargă la INML, însă, după toate acestea, a fost reținută pentru 24 de ore, petrecându-și noaptea în Arestul Central al Poliției Capitalei.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV | Ana Morodan, executată silit după ce nu și-a plătit întreținerea. „Contesa digitală” nu și-ar fi achitat utilitățile cu lunileâ

Ana Morodan, primul MESAJ după o lungă absență în mediul online: „Mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos!”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice