EXCLUSIV | Fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino se află internat în comă, cu craniul spart! Poliția s-a autosesizat! Dosarul a fost cerut și la Parchet

Publicat: 21/04/2022, 14:24
Actualizat: 27/04/2022, 11:58

Milionarul Yoav Shtern, fostul soț al Oanei Cuzino, a fost internat de în stare gravă, la începutul săptămânii, într-un spital din București, după ce ar fi suferit un accident, în condiții suspecte. Surse medicale au indicat în exclusivitate pentru GÂNDUL faptul că afaceristul de origine israeliană s-ar afla în comă, cu fracturi craniene, hemoragie cerebrală și ambii plămâni afectați.

Yoav Shtern a fost adus, luni, 18 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă. Bărbatul avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plămâni.

De altfel, surse judiciare au confirmat, pentru Gândul, că o echipă a Poliției Stațiunii Snagov a fost la spital, în aceeși azi, la scurt timp după ce personalul medical a anunțat autoritățile, potrivit protocolului în astfel de situații.

Sursele citate au menționat că, inițial s-a presupus că Shtern a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball.

Acesta avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Milionarul ar fi căzut de la înălțime

În urma cercetărilor, anchetatorii  Poliției Stațiunii Snagov au stabilit că omul de afaceri Yoav Shtern ar fi căzut de la înălțime, în urma unui accident casnic.

Extrem de discret cu viața personală, multimilionarul de origine israeliană a ajuns cunoscut publicului larg după ce, în 2002, s-a căsătorit cu vedeta de televiziune Oana Cuzino, care la vremea respectivă prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de Pro Tv. Cei doi au divorțat, însă, 12 ani mai târziu, în 2014.

Yoav Shtern deține în România terenuri evaluate la sume de ordinul milioanelor de euro. Potrivit presei, acesta avea, în 2002 afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, motiv pentru care omul de afaceri fost reținut pentru scurt timp.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult