EXCLUSIV | Un fost concurent la “Chefi la cuțite” a încercat să omoare un bărbat chiar cu cuțitul primit la emisiune. Imaginile sunt șocante

Publicat: 24/03/2023, 07:00

Unul dintre foștii concurenți la show-ul culinar „Chefi la cuțite” a fost încătușat de polițiștii Secției 21, după ce ar fi încercat să înjunghie un bărbat, în parcarea unui complex comercial din Sectorul 6. Cunoscut ca instructor de dans, Fernando Polo ar fi folosit chiar cuțitul primit în urma participării sale la emisiunea respectivă. Ca să se apere, victima l-a lovit pe Polo cu palma, iar acesta s-a prăbușit la pământ. După ce și-a revenit, dansatorul s-a repezit din nou la rivalul său și a încercat, de această dată, să-i înfigă cuțitul în gât.

Originar din Republica Dominicană, Fernando Polo a devenit cunoscut în România după ce a participat la show-ul culinar „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1. Bărbatul lucrează ca instructor de dans și își antrenează musculatura într-o sală de fitness care funcționează în incinta unui complex comercial din cartierul Militari. Acolo, Fernando Polo ar fi intrat în conflict cu un practicant de sporturi de contact, după ce l-ar fi deranjat faptul că românul nu-i acorda atenție.

Timp de aproximativ doi ani, instructorul de dans l-ar fi provocat pe luptător în mai multe rânduri și chiar ar fi simulat că sare la bătaie, însă acesta din urmă l-ar fi ignorat în mod constant.

Lucrurile au degenerat, însă, în noiembrie anul trecut, când cei doi s-au întâlnit, după antrenament, în parcarea complexului comercial, unde Polo îl aștepta. De această dată, dominicanul ar fi început din nou să-l provoace, iar la un moment dat a scos din mașină un cuțit care purta însemnele „Chefi la cuțite”.

Luat prin surprindere de gestul instructorului de salsa, sportivul român, care, între timp, începuse să filmeze cu telefonul, i-a tras o palmă cu mâna rămasă liberă. Fernando Polo a căzut secerat la pământ,, însă s-a ridicat aproape imediat. Chiar dacă se clătina încă vizibil, acesta nu a renunțat la cuțitul pe care îl ținea strâns în mână și a inițiat alte două atacuri, care ar fi vizat gâtul și pieptul.

În scurt timp, la fața locului a ajuns o echipă de polițiști ai Secției 21, care au reușit să-l imobilizeze pe dominican și să-l încătușeze.

Victima a făcut plângere pentru tentativă de omor

Dus la sediul secției de poliție, Fernando Polo ar fi fost lăsat să plece acasă, după audieri. În același timp, victima acestuia ar fi încercat să depună plângere, însă susține că ar fi fost refuzată de anchetatori, motiv pentru care a decis să-și angajeze un avocat.

„Clientul meu a încercat să depună în acea seară o plângere penală, dar după conceperea acesteia, când a solicitat un număr de înregistrare, polițistul care i-a luat depoziția i-a spus că nu este cazul. Mai mult decât atât, polițiștii i-au refuzat și probele audio-video.

Joi, am depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor. Am cerut reținerea și arestarea agresorului, care reprezintă un pericol public. Totodată, mă tem pentru clientul meu, care ar putea fi atacat oricând, pe la spate, de acest Fernando Polo”, a declarat, pentru Gândul, avocatul Aurel Moldovan.

Polițiștii bucureșteni au anunțat că, la data de 29 noiembrie 2022, a fost întocmit un dosar penal, pentru amenințare, care este încă în lucru, la Secția 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că, recent, Fernando Polo s-a prezentat la Secția 21, pentru a depune o plângere în legătură cu incidentul din 29 noiembrie, însă polițiștii l-ar fi refuzat pe motiv că au trecut cele 90 de zile în care putea face reclamație.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers