VIDEO | Femeie răpită de pe stradă chiar din zona în care opera „monstrul” Gheorghe Dincă. Poliția a intervenit în forță

Publicat: 21/09/2021, 13:22
Actualizat: 21/09/2021, 18:44

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost răpită de pe stradă, marți dimineață, după ce a fost oprită în trafic de fostul ei concubin, care a scos-o cu forța din mașină după care a băgat-o în mașina lui și a demarat într-o direcție necunoscută.

Incidentul a avut loc în jurul orei 08.30 chiar în fața primăriei din comuna Dobrosloveni, situată în imediata apropiere a municipiului Caracal. De altfel, localitatea a devenit cunoscută în contextul crimelor comise de Gheorghe Dincă, în condițiile în care Dobrosloveni este localitatea în care locuia Alexandra Măceșanu, una dintre cele două victime ale sale.

Potrivit polițiștilor, incidentul de marți dimineață i-a avut protagoniști pe doi foști concubini care au împreună o fetiță.

“Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii”, a anunțat IPJ Olt.

Mașina răpitorului a fost blocată în trafic

Surse din rândul anchetatorilor au spus, pentru Gândul, că, imediat după ce incidentul a fost anunțat, a existat temerea că răpirea ar putea să vizeze copilul.

La fața locului, au ajuns, de urgență, mai multe echipaje de poliție, iar autoturismul de culoare gri, dat în urmărire, a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești. Mașina a fost blocată în trafic, iar bărbatul de la volan, care era împreună cu femeia răpită, a fost imobilizat.

Bărbatul a fost reținut

Polițiștii din Caracal au dispus reținerea bărbatului, de 31 de ani, pentru 24 de ore, pentru lipsire de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele său fiind emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pentru 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase