Femeile din COREEA DE NORD nu mai au voie să poarte numele Ju Ae. Așa o cheamă pe fiica liderului Kim Jong Un

Femeile din COREEA DE NORD nu mai au voie să poarte numele Ju Ae. Așa o cheamă pe fiica liderului Kim Jong Un
Kim Jong Un și fiica sa, Kim Ju Ae / Sursa foto: Profimedia
Publicat: 14/02/2023, 19:24
Actualizat: 14/02/2023, 19:36

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a interzis femeilor din Coreea de Nord să poarte numele fiicei lui, Ju Ae. Guvernele locale din oraşele Jeongju și Pyongsong au emis deja ordine pentru ca femeile ce poartă numele Ju Ae să îşi schimbe certificatele de naştere.

Ministerul Securităţii din oraşul Jeongju a chemat femeile cu acest nume la Departamentul de Înregistrare pentru a-şi alege un nou nume, relatează Radio Free Asia, citat de Insider.com.

Kim Ju Ae, fiica liderului nord-coreean, despre care se crede că are vârsta de 10 ani, este singurul dintre cei trei copii ai lui Kim Jong Un care a fost prezentat publicului.

Ea a apărut pentru prima dată în public în luna noiembrie a anului 2022, atunci când l-a însoţit pe tatăl său la pregătirile pentru testarea unor rachete balistice intercontinentale.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase