Florian Bodog, fost ministru al Sănătății: “Vlad Voiculescu este un mare mincinos!”/“Ar trebui să muncească, dar nu vrea să se apuce de treabă!”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Florian Bodog, fost ministru al Sănătății: “Vlad Voiculescu este un mare mincinos!”/“Ar trebui să muncească, dar nu vrea să se apuce de treabă!”
Florian Bodog, fost ministru al Sănătății: “Vlad Voiculescu este un MARE mincinos!” / “Ar trebui să muncească, dar nu prea vrea să se apuce de treabă!”

Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății, a lansat un atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu, pe care îl acuză că nu vrea să muncească, numindu-l, totodată, “un mare mincinos”.

Florian Bodog susține că Vlad Voiculescu a mințit flagrant la dezbaterile care au avut loc în Comisiile de Sănătate ale Parlamentului în legătură cu studiile de fezabilitate pentru trei spitale regionale, amintindu-i de un episod care a avut loc în 2016.

Ministrul Voiculescu este un MARE Mincinos! Ieri (joi – N.R.), după dezbaterile din Comisiile de Sănătate ale Parlamentului privind bugetul pentru 2021, ministrul Vlad Voiculescu a declarat că el nu poate face spitale regionale după studii de fezabilitate realizate de niște firme de apartament.

Ce a ‘uitat’ să spună este că în 2016 (în primul său mandat ministerial), Voiculescu a refuzat să facă studiile de fezabilitate pentru 3 spitale regionale prin Compania Națională de Investiții (CNI) și a preferat să apeleze la expertiza Băncii Mondiale, solicitând finanțare pentru aceste planuri prin Planul Junker”, a scris, în primă fază, Florian Bodog pe contul de Facebook.

Florian Bodog: “Nici să semneze nu prea mai vrea. Inventează tot felul de motive mincinoase”

În continuare, Florian Bodog a precizat că studiile de fezabilitate realizate de cele două companii străine au fost predate Ministerului Sănătății, doar că Vlad Voiculescu nu ar dori să se apuce de treabă.

În mai-iunie 2017, ca ministru al Sănătății am continuat demersurile inițiate de Voiculescu, astfel că Banca Europeană de Investiții (BEI) a derulat procedura de achiziție pentru cele 3 studii de fezabilitate. ‘Firmele de apartament’ la care face referire astăzi Voiculescu și care au adjudecat realizarea SF-urilor au fost societățile Planet din Canada și Sante din Franța. Repet: ambele firme câștigătoare au fost selectate de BEI și nu de Ministerul Sănătății!

Studiile realizate de cele două companii străine au fost predate ministerului, astfel că astăzi Voiculescu ar trebui să se apuce de treabă. Doar că el nu prea vrea să muncească. Nici să semneze nu prea mai vrea. Și atunci inventează tot felul de motive mincinoase”, a mai scris fostul ministrul al Sănătății.

Plângere penală împotriva lui Vlad Voiculescu. Ce vizează denunțul depus de avocatul Dan Chitic

Dan Chitic a depus, luni, o plângere penală împotriva lui Vlad Voiculescu. Plângerea are legătură directă cu diploma pe care Dan Voiculescu a dobândit-o după ar fi absolvit o universitate din Viena. Scandalul a pornit după ce s-a semnalat faptul că pe site-ul ms.ro nu este precizată și perioada în care actualul ministru al Sănătății ar fi urmat cursurile unității de învățământ superior din Austria (VEZI AICI MAI MULTE DETALII).

Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Maria Sharapova, răspuns sarcastic pentru un bărbat care i-a cerut cadou o mașină Porsche!
Câți bani costă geaca purtată de Klaus Iohannis de Ziua Pământului. E aproape cât pensia...
Incident periculos în Israel: O rachetă siriană a explodat în aproprierea unui reactor nuclear
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Un deputat AUR susține că a trăit din alocația copiilor și câștiguri la loto. A...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
ULTIMA ORĂ! Nu toţi credincioșii vor putea asista la slujba de Înviere! Purtătorul de cuvânt...
Superstiții de Sfântul Gheorghe. Ce este interzis să faci azi, nu ai voie sub nicio...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Informația care cutremură România: A fost găsită moartă în baie. Un final tragic...
David Beckham, plin de pătrățele la 45 de ani. Ce mănâncă și cum se antrenează
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Inchide