FOTO | Circulaţia trenurilor în vestul ţării se desfăşoară în condiţii de iarnă. CFR Călători anunţă întârzieri

FOTO | Circulaţia trenurilor în vestul ţării se desfăşoară în condiţii de iarnă. CFR Călători anunţă întârzieri
Sursă foto: CFR/Facebook
Publicat: 10/01/2022, 10:37
Actualizat: 10/01/2022, 10:38

Circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate în vestul țării astăzi, din cauza condițiilor meteo, mai multe trenuri având întârzieri, a anunțat CFR Călători luni dimineață, într-o informare de presă.

De asemenea, compania mai anunță că trenurile R2027 și 2044 staționează temporar, între Ghioroc și Glogovăț, mecanicii solicitând operatorului CFR Călători locomotive Diesel, pentru continuarea călătoriei. Trenul internațional 347 urmează să-și continue parcursul, după plecarea trenului R 2027, aflat pe firul I.

Sursă foto: CFR/Facebook

Mai jos, mesajul CFR Călători:

„Circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale de iarnă pe rețeaua feroviară, traficul fiind adaptat la condițiile meteo, fără a fi semnalate probleme tehnice la infrastructură.
La această oră, toate magistralele feroviare sunt operaționale, nu sunt anunțate deranjamente la componentele infrastructurii feroviare, iar personalul de specialitate din dispecerate de trafic coordonează operativ toate trenurile aflate în graphic.
Sursă foto: CFR/Facebook
Informăm de asemenea faptul că, trenurile R2027 și 2044 ale operatorului național de transport feroviar de călători, staționează temporar, între Ghioroc și Glogovăț, mecanicii solicitând operatorului CFR Călători locomotive Diesel, pentru continuarea călătoriei. Trenul internațional 347 urmează să-și continue parcursul, după plecarea trenului R 2027, aflat pe firul I.
Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la nr de telefon 021/9521 – Informaţii CFR – iar pentru verificarea orelor de sosire sau plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web – , unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.
Sursă foto: CFR/Facebook
Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.”
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase