FOTO / Jojo și Paul Ipate S-AU CĂSĂTORIT. Cele mai frumoase imagini de la cununia civilă din Italia

Publicat: 07/08/2023, 13:30

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit cu Paul Ipate, în vârstă de 38 de ani. Cununia civilă a avut loc în Italia.

Jojo este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. În ceea ce privește viața personală, Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună nouă ani de relație. Vedeta are doi copii – un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Jojo și Paul Ipate au decis să își unească destinele. Cei doi s-au căsătorit în data de 5 august 2023, iar cununia civilă a avut loc în Italia, într-un decor de vis. În ziua în care a spus ”DA”, Jojo a arătat absolut superb. A avut în trei rochii semnate La Mode Toujour.

„Am trăit ieri cel mai frumos vis! Sub cerul liber din Martina Franca, am zis “da”. Înconjurați de familia noastră ne-am unit destinele într-o ceremonie civilă intimă și foarte romantică. Zora și Achim ne-au stat alături și acesta a fost cel mai frumos și important sentiment!”, a declarat Jojo pentru protv.ro.


”That’s amore! 🤍 Si am zis da! Te iubesc Paul pana la cer si dupa! @paulipate Ti amo!🤍🥂 #cununiacivila  Multumesc @lamodetoujours pentru rochiile care au fost un vis frumos si @trendsbyadinabuzatu pentru tinuta impecabila pe care a purtat-o Paul. 🤍 Grazie Marti per tutto @yourweddinginpuglia Foto @gorankris 🫶🏻”, a transmis vedeta pe contul său de socializare, acolo unde a dat publicității și fotografii de la eveniment.

”La tua sposa per sempre @paulipate !! 🤍 M-am indragostit iremediabil de Italia anul trecut cand am facut cu Paul o escapada in Puglia. Atunci am stiut si am simtit ca va fi locul in care ne vom casatori.  Peisajele incredibile, simplitatea si vibratia specifica a locurilor, frumusetea fiecarui coltisor din acest rai ne-a inspirat sa organizam o nunta in stil italian. Dolce far niente este vorba favorita a italienilor si exact asta am visat sa facem. Bineinteles ca dupa ce am gasit locatia splendida datorita celei ce ne-a devenit prietena, organizatoarea nuntii noastre, Martina Batzu @yourweddinginpuglia, a trebuit sa imi aleg tinutele. Am visat sa port trei rochii speciale si foarte diferite care sa se potriveasca cu energia inegalabila a locului.M-am sfatuit inca de la inceput cu prietena si stilistul meu @ely_adam si impreuna cu Cristina State La Mode Toujours am ales trei rochii care spun o poveste”, a mai spus vedeta în mediul online.


”Prima iubire a fost rochia simpla din matase duchesse pe care fetele au accesorizat-o cu manusi din dantela fina si pretioasa cu fir de aur. Apoi a venit marea mea iubire, rochia din dantela cu spate gol brodata cu cristale preziosa si paiete pe care simt ca Zora o va purta intr-o buna zi.🫶🏻 Pentru taierea tortului si petrecere am purtat o rochie sirena brodata manual care a reprezentat in adevaratul sens al cuvantului spiritul italian. Pasta, vino e amore! Cam asa a fost atmosfera la nunta! S-a ras si s-a dansat mult, chiar si in picioarele goale si i-am multumit lui Dumnezeu ca mi-am vazut toata familia in locul acesta care e un mic paradis. @tenutaodegitria.

  Florile si buchetul superb din stphanotis si lacramioare au fost creatia lui Osvaldo de la @gardenflowersostuni.🤍 I-am avut alaturi ca fotografi si videigrafi si petrecareti cu suflet mare pe @gorankris si @valeriorubino_videomaker .

Am fost in raiul iubirii si al veseliei pentru trei zile si inca povestim despre asta! Abia astept sa revin si cu alte poze si video, pentru ca am foarte multe sa va impartasesc! Va multumim pentru iubire si mesajele minunate! S-a simtit iubirea voastra dragii nostri prieteni pana aici! 🥂 Salute!!!”, a încheiat ea.

Cum a cunoscut-o Paul Ipate pe Jojo

Paul Ipate a fost prezent la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde, printere altele, a povestit cum a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră de viață, dar a făcut declarații și despre gelozia în cuplu.

„Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic Jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea. Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic Jr., apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probloeme cu nuditatea, că există o scenă de dragoste. Zic: „Depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva.” Zice: „Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama.” Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: „Cu Jojo”, „A… Da, da. Nu am nicio problemă.” O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural”, a dezvăluit Paul Ipate.

Despre gelozia în cuplu, actorul a comentat: „Eu nu am gelozii. La mine, geloziile sunt la modul dacă eu sunt cu tine și se întâmplă ceva în fața mea, dacă mă sfidezi și ignori că sunt acolo, da, e o problemă, lucru care nu s-a întâmplat, dar altfel… Să stau, să mă gândesc și să-mi fac probleme că e în turneu, că e la filmări, că e pe platou… Eu nu sufăr de scenarit, să-mi fac tot felul de filme. Un singur gând este suficient, că de acolo se nasc altele și altele. Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși și eu nu sunt așa. Dacă e să se întâmple, se întâmplă cu tine în casă. Nu sunt omul care… Îmi fac griji aiurea? De ce să-mi stric ceva ce la mine e bine? Dacă la mine e bine acum, de ce să stric eu cu tot felul de întrebări din astea tâmpite? Eu nu am gelozii. Am fost gelos, dar pe alte lucruri și la început pentru că na, sunt nesiguranțele de la început ca în orice relație. (…) La modul femeiesc, da (n.r. dacă Jojo e geloasă), dar nimic ieșit din comun”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cercetătorii spun că au găsit noi dovezi pentru o planetă ascunsă în Sistemul Solar