Fotografie trucată, într-un comunicat al IPJ Suceava privind o acțiune în școli: Un profesor fără mască apare cu ea desenată pe calculator!

Fotografie trucată, într-un comunicat al IPJ Suceava privind o acțiune în școli: Un profesor fără mască apare cu ea desenată pe calculator!
Profesor fără mască, dar cu ea desenată pe calculator, la o acțiune în școli privind prevenirea delicvenței juvenile (FOTO: IPJ sUCEAVA/StiriSuceava.net)
Publicat: 27/03/2021, 12:17
Actualizat: 27/03/2021, 13:27

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Suceava au transmis presei, prin intermediul unui comunicat, mai multe fotografii de la o acțiune în școli legată de prevenirea delicvenței juvenile. Doar că într-o asemenea imagine apare un profesor fără mască de protecție, dar cu ea desenată de cineva pe calculator, care a dorit astfel să ascundă gestul cadrului didactic.

Potrivit site-ului stirisuceava.net, fotografia este realizată într-o sală de clasă, iar celelalte persoane aflate în încăpere poartă mască de protecție. Lângă profesor se află chiar și o polițistă, care poartă mască.

IPJ Suceava a transmis presei, vineri, un comunicat de presă în care anunță că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delicvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizată de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii din mediul rural și urban al județului Suceava.

„Aproximativ 1.000 de elevi suceveni au beneficiat de activităţi de educaţie juridică şi anti-infracţională în cadrul unei serii de acţiuni – maraton desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava. Activităţile de educaţie juridică au fost implementate în licee şi colegii de pe raza judeţului Suceava cu sprijinul directorilor unităţilor de învăţământ şi al profesorilor coordonatori, atât în mediul urban cât şi în mediul rural în cadrul proiectului Delincvenţa juvenilă între responsabilitate şi decizie iniţiat la începutul lunii martie 2021”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Suceava, potrivit Realitatea TV.

Inspectorul Școlar Județean (ISJ) Suceava, Grigore Bocanci, a declarat la Digi24 că este o situație regretabilă și că trebuie văzut din ce motiv nu purta mască profesorul respectiv.

„Masca desenată este o situație penibilă. Și IPJ ar trebui să facă o anchetă”, a spus inspectorul școlar, care a adăugat că nu știe de unde au apărut aceste fotografii sau dacă ar fi fost trucate. Bocanci a afirmat că urmează să ia legătura cu directorul școlii să vadă ce s-a întâmplat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a confirmat – tot la Digi 24 – că a fost deschisă o anchetă, „în acestei erori regretabile”, pentru a se afla dacă e vorba „de o glumă proastă a elevilor sau o gafă a unui lucrător din Poliție”.

ANPC a oprit de la vânzare peste 2,6 milioane de măști de protecție neconforme, în județul Prahova

Autoritatea Națională pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), prin Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Regiunea Sud Muntenia Prahova, a oprit de la vânzare peste 2,6 milioane de măști de protecție neconforme, într-o singură zi, potrivit Mediafax.

ANPC a anunţat că o nouă notificare dată de România în ceea ce priveşte alertele de măşti neconforme de pe piaţă a fost validată de Sistemul de alertă rapidă al Uniunii Europene – RAPEX.

„Apă chioară”, vândută drept dezinfectant! Așa se infectează românii cu COVID / Sorin Susanu: „O situație absolut incredibilă!”

Comisarii brașoveni de la Protecția Consumatorului au oprit, la mijlocul lunii februarie, comercializarea mai multor flacoane cu apă de colonie, vândută drept DEZINFECTANT ANTI-COVID-19, a anunțat Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov.

O situaţie absolut incredibilă. Agenţi economici care pun în pericol viaţa consumatorilor. Patroni care profită pentru a face bani în detrimentul sănătăţii oamenilor. Apă de colonie vândută de colonie vândută pe post de dezinfectant şi menţionat explicit pe etichetă, pentru a induce în eroare şi mai mult consumatorii „anti-COVID„”, a arătat, într-o postare pe Facebook, Sorin Susanu.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Solistul celebru care s-a VINDECAT de cancer! A fost la un pas de moarte, dar...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii