Gabriela Firea continuă războiul cu Vlad Voiculescu: “Tratează spitalele de parcă ar fi hale de producție industrială. Oameni fără milă!”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Gabriela Firea continuă războiul cu Vlad Voiculescu: “Tratează spitalele de parcă ar fi hale de producție industrială. Oameni fără milă!”
Gabriela Firea continuă războiul cu Vlad Voiculescu: “Tratează spitalele de parcă ar fi hale de producție industrială. Oameni fără milă!”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, nu ratează nicio ocazie să-l atace pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. De această dată, fostul edil al Capitalei îl acuză pe oficial că urmărește ca spitalele din Sectorul 1 să rămână fără bani, iar pacienții să fie obligați să plătească, deși ar trebui să beneficieze de gratuitate.

Ultima decizie luată de Clotilde Armand, potrivit căreia Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice să rămână fără finanțarea de la Primăria Sectorului 1 a fost împărtășită inclusiv de Vlad Voiculescu. Situația a scos-o din sărite pe Gabriela Firea, care nu a ratat încă o ocazie să-l pună la punct pe ministrul Sănătății.

Ditamai ministrul Sănătății a declarat nonșalant că cele patru spitale lăsate fără finanțare de amica sa inconștientă Clotilde sunt acum în ‘admninistrarea lor proprie’. Adică pe cont propriu! În aer, mai pe scurt! Și că ‘pot primi finanțare și de la Primăria Capitalei și de la Sectorul 1’. Poate a fost plecat din localitate. Dar și Clotilde, și Frigusor, s-au spălat pe mâini și au decis să NU finanțeze spitalele abandonate. Este de necrezut și un fapt fără precedent ca un ministru al Sănătății să fie atât ‘je m’en fiche’ față de sistemul medical!

Tratează spitalele de parcă ar fi hale de producție industrală și ar scoate profit, pe care să-l distribuie către investiții în sănătate și cheltuieli de funcționare! Sau, de fapt, asta se dorește? Să ajungă să plăteascā pacientul, chiar dacă este asigurat, și ar trebui să beneficieze de gratuitate! Acești oameni fără inimă și milă de oameni trebuie opriți din acțiunile lor iresponsabile!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea, acuză dură la adresa lui Vlad Voiculescu: “Vrea să închidă spitalele de stat, iar românii să meargă la privat!”

În urmă cu cinci zile, Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, susținea că Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, ar urmări închiderea spitalelor de stat, pentru ca, ulterior, toți românii să fie obligați să meargă la unitățile medicale private.

Este foarte trist faptul că nu se observă ce este în spatele acestei tragedii. Acum câteva zile, managerii din spitalele Capitalei, nu doar cei care aparţin de primărie, ci şi cele care aparţin de ministerul Sănătăţii, vorbeau că oameni din anturajul actualului ministru îi contactează şi le comunică faptul că sub pretextul unui audit în sănătate, de fapt, se urmăreşte să se închidă sau să se reducă activităţi în multe din spitalele Capitalei, iar activitatea medicală să fie îndreptată spre mediul privat. Deci, de la public la privat”, spunea Gabriela Firea, potrivit Antena 3.

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
Doinița Oancea rupe tăcerea! Adevărul despre despărțirea de bărbatul cu care urma să se căsătorească:...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Profesiile care ar urma să fie plătite în tichete. Ministrul Muncii vrea să elimine munca...
Cartierul Roşu din Amsterdam, înlocuit cu un centru „erotic”. Planurile primăriei în privinţa prostituţiei şi...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
STUDIU. A fost identificată „mama” întregii familii a coronavirusului SARS-CoV-2. Când și unde a apărut...
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Cum a fost salvat Mihai Trăistariu de la faliment, chiar de Paște. Câți bani a...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Izvorul Tămăduirii 2021, prima mare sărbătoare din calendarul ortodox după Paște. Tradiţii şi obiceiuri
Vedete care suferă de boli grave. De ce poartă Bono de la U2 mereu ochelari...
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide