Gabriela Firea, reacție dură după declarațiile lui Ludovic Orban: ”Un om cinic, mărunt politic, cocoțat în funcții mari”

Gabriela Firea, reacție dură după declarațiile lui Ludovic Orban: ”Un om cinic, mărunt politic, cocoțat în funcții mari”
Gabriela Firea, reacție dură după declarațiile lui Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că și-a asumat răspunderea la alegerile locale din 2020, prin alianța făcută cu USR PLUS, iar Nicușor Dan a reușit să câștige, în urma acestei alianțe, Primăria Generală a Capitalei.

În lipsa unei astfel de alianțe, Gabriela Firea nu ar fi fost învinsă, a mai spus Orban.

”Dacă noi şi mai ales eu nu mi-aș fi asumat răspunderea de a face înțelegere cu USR PLUS şi de a impune dintre cei doi competitori de la USR PLUS – Vlad Voiculescu şi Nicușor Dan candidatul sprijinit de PNL şi de USR PLUS, astăzi primar general al Capitalei ar fi fost Gabriela Vrânceanu Firea”, a declarat președintele PNL.

Într-o postare publicată pe pagina sa de socializare, Gabriela Firea lansează un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, catalogându-l pe acesta drept un ”om cinic”, ”mărunt politic” și care ”s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari”.

”În goana după funcții și privilegii, unii oameni politici își uită datoria față de cetățeni! Este și cazul domnului Orban, care a recunoscut aseară că, dacă nu făcea un compromis politic pentru București, mare cât Casa Poporului – alianța PNL – USR – Plus -, “Gabriela Firea era cea care câștiga detașat încă un mandat de primar general”. Declarație făcută în contextul în care domnii Orban și Cîțu se luptă pentru șefia PNL. Își încordează mușchii politici doar pentru a accede la cea mai înaltă funcție din partid! Cum spuneam : pentru onoruri, pentru avantaje, pentru ei! Nu pentru oameni!”, scrie senatorul PSD.

Gabriela Firea: ”Domnul Orban merită să fie din toamnă doar o amintire”

Gabriela Firea face, totodată, și un exercițiu de imaginație, prezentând o imagine politică ”inversă”, cea în care Coaliția de Dreapta nu ar fi reușit să preia puterea.

În astfel de condiții, scrie senatorul PSD, alocațiile pentru copii ar fi fost crescute, PNRR ar fi fost un succes, ”nu o rușine la nivel european”, firmele private ar fi fost sprijinite, iar pensionarii României nu ar mai fi fost ”umiliți”.

”Să ne imaginăm ce-ar fi însemnat pentru țară dacă acești “bravi” politicieni ar fi consumat atât de multă energie pentru identificarea bugetului necesar creșterii alocațiilor pentru copii – bani sunt, dar prost gestionați și prioritizați!, pentru atragerea de fonduri europene – Programul de reziliență să fie un succes pentru România, nu o rușine la nivel european, firmele private să fie concret sprijinite, pentru diminuarea efectelor pandemiei, pensionarii să nu mai fie umiliți după o viață de muncă iar bolnavii cronici să fie ținuți pe la porțile spitalelor! Domnul Orban merită să fie din toamnă doar o amintire – și nu tocmai plăcută -, în politica noastră!”, consideră Gabriela Firea.

”Este autorul moral și politic al dezastrului de azi”

Gabriela Firea îl vede pe Ludovic Orban ”autorul moral și politic” al ”dezastrului” prin care trece, acum, Capitala – ”monument al disprețului pentru oameni” -, în timp ce Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, este etichetat drept ”monument de incompetență și minciună”.

”El este autorul moral și politic al dezastrului de azi, din Capitală! Când nu aveți apă caldă, când constatați că s-au scos autobuze din circulație și iar e aglomerat și prea cald, când vedeți șantiere închise, gropi în asfalt, mizerie în parcuri, gunoaie peste tot, când vă speriați de țânțari periculoși și de șobolanii care se plimbă precum pisicile prin oraș, să nu vă gândiți doar la Nicușor Dan – un monument de incompetență și minciună -, ci și la Dl Orban – un alt monument al disprețului față de oameni!”, conchide Gabriela Firea în mediul online.

Un om cinic, mărunt politic dar care s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari ! Mult prea mari pentru capacităților sale intelectuale și reperele morale pe care le clamează dar nu îl reprezintă!

Gabriela Firea

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU