VIDEO | Horoscop 23 septembrie 2022. Săgetătorii se bucură de o revedere cu prietenii

Publicat: 23/09/2022, 06:00

Mercur retrograd intră în zodia fecioară, astăzi. Ne simțim copleșiți de emoții, însă nu trebuie să lăsăm frica de ceea ce ar putea aduce ziua de mâine să ne împiedice să iubim pe deplin. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut.

BERBEC

Când îți deschizi inima către iubire, creezi spațiu pentru ca oamenii potriviți să își facă loc în inima ta. Permite-ți să primești toată dragostea. Ai distrus deja blocurile care stau în cale. Acum este timpul să scrii un nou capitol în domeniul romantismului.

TAUR

Dacă există un lucru pe care nu ar trebui să-l faci astăzi, acela este să te implici în conflicte. Acum, mai mult ca oricând, ți se cere să muncești pentru scopul tău. Lasă munca ta să vorbească pentru tine.

GEMENI

Pe măsură ce îmbătrânești, realizezi că există unele lucruri care nu merită spațiu în viața ta. Care sunt lucrurile care te rețin? Cine sunt oamenii care te împiedică să-ți trăiești scopul? Alege schimbarea care crezi că te va ajuta să crești.

RAC

Lasă trecutul și toată povara asociată cu el în urmă. Acesta este un moment de fructificare în lumea ta. Recompensele pe care ești pe cale să le primești îți vor surprinde mintea și te poți aștepta, de asemenea, la vești pozitive în ceea ce privește cariera. Dacă ești dezbinat între a trăi în prezent și a-ți proteja viitorul, găsește un echilibru între ambele.

LEU

În orice moment ai două opțiuni: să alegi dragostea sau să alegi frica. Tocmai când totul începe să se încadreze pentru tine, pui la îndoială lucrurile bune. Insecuritățile au un mod de a apărea anunțat. Fii conștient de jocurile pe care le joci cu tine și încearcă să revii pe calea cea bună.

FECIOARĂ

Distrează-te, experimentează, creează. Ți se cere să descoperi noi laturi ale tale. Nu lăsa acea slujbă să te rețină. Există o mulțime de moduri de a adăuga un element distractiv la cele mai banale sarcini.

BALANȚĂ

Planul este supraevaluat, aruncă acea listă cu lucrurile pe care le ai de făcut, pe fereastră. Permite-ți să te distrezi puțin astăzi. Uită-te la un film sau mergi într-o călătorie lungă cu partenerul de viață. Vechiul tău prieten, vinovăția, este probabil să reapară și să-ți amintească de toate așa-zisele lucruri importante care necesită atenția ta. Dar chiar și tu știi că o pauză completă de la rutina ta te va ajuta să fii cea mai productivă versiune a ta.

SCORPION

Indiferent cât de mult câștigați în acest moment, puneți niște fonduri deoparte. Pe viitor vei fi recunoscător pentru micile compromisuri pe care le faci astăzi. Trebuie să începi să îți faci și planuri de viitor, așa că ai nevoie să ți păstrezi intacte bunurile materiale.

SĂGETĂTOR

Te vei bucura de o revedere cu grupul de prieteni şi poate pui la cale un eveniment de week-end. Ai ocazia să depăşeşti un prag, un obstacol, în domeniul profesional. Poate fi şi un examen, o întrecere, sau orice încercare legată de abilităţile tale. Nu ezita, arată că eşti competent!

CAPRICORN

Planurile şi proiectele începute astăzi sunt faste şi pot să aibă o dezvoltare interesantă. Întotdeauna trebuie să ai o atitudine pozitivă, dar să nu promiţi niciodată mai mult decât poţi să faci, în speranţa că se rezolvă, sau se uită.

VĂRSĂTOR

Dă curs impulsului sufletului. Este mai important şi mai favorabil să stai cu un prieten, sau cu o rudă, să vorbiţi şi să râdeţi decât să pierzi ore în șir la televizor. Nu intra în relaţii de afaceri cu persoane nerecomandate. Nu începe ceva nou astăzi, nu e recomandat.

PEȘTI

O zi aglomerată și plină de sarcini de rezolvat. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor – cu siguranţă despre o nouă vacanță. Ceea ce cumperi astazi poate face mare placere celor dragi. Astăzi eşti puțin mai sensibil, așa că nu trebuie să îți că graba strică treaba.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom