Horoscop săptămâna 10 – 17 octombrie 2021. Leii își îmbunătățesc relațiile

Horoscop săptămâna 10 – 17 octombrie 2021. Leii își îmbunătățesc relațiile
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 11/10/2021, 06:29

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 17 octombrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 10 – 17 octombrie 2021 poate aduce rezolvări favorabile în relațiile sentimentale.

După o perioadă tensionată în plan relațional, cu multe reevaluări și discuții, iată că în săptămâna10 – 17 octombrie 2021suntem susținuți să ne consolidăm relațiile și să ajungem la un numitor comun cu cei din jur, ba chiar să ne facem planuri solide de viitor. În weekend trebuie să avem grijă pentru că pot să apară niște tensiuni, mai ales ca urmare a impunerii autorității.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 17 octombrie 2021

Se anunță o săptămână destul de bună pentru tine, mai ales din punct de vedere relațional și profesional. O serie de proiecte care păreau că stagnează de acum vor avea o vizibilitate mai mare și poți lucra la consolidarea lor. În plus, în cuplu poți reuși să vezi un viitor comun cu partenerul de viață și asta vă va ajuta să vă faceți planuri solide și pe termen lung. Poți intra în noi anturaje și poți face curățenie în actualul grup de prieteni.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 17 octombrie 2021

Săptămâna aceasta este foarte importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Poți simți că o serie de situații se deblochează și te poți afirma cu mai multă încredere în tine și în cunoștințele tale, poți face pași importanți către atingerea unor țeluri pe care le ai. Pe de altă parte, în cuplu se reaprinde pasiunea și poți trăi intens alături de partener, însă dacă ești singur evită aventurile și relațiile ascunse. Poți să clarifici situații financiare, însă ai grijă la cheltuieli în continuare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 17 octombrie 2021

Te bucuri de o săptămână mai bună în plan sentimental și ai toate șansele să te apropii mai mult de partener, să reaprinzi pasiunea în cuplu și să vă bucurați de activități distractive în doi. Pe de altă parte, și relația cu copiii va deveni importanță și-ți va capta atenția și chiar este nevoie să le acorzi mai mult din timpul tău. Pe de altă parte, dacă simți că anumite situații te întristează, fă în așa fel încât să te dedici doar activităților care te binedispun, de exemplu hobby-urilor tale. Atenție în weekend când anumite tensiuni pot lua naștere în cuplu.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 17 octombrie 2021

Săptămâna aceasta nu te suprasolicita nici pentru tine și nici pentru cei dragi. Poți pierde resurse mai ușor dacă nu ești responsabil. Este o perioadă bună să rezolvi situații financiare, poate legate de partaje, credite, care până acum au fost încetinite. Viața intimă se va detensiona și te poți apropia din nou de partener. Profesional, fă tot ce poți pentru a-ți eficientiza munca, astfel încât să ai timp și pentru casă și familie.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 17 octombrie 2021

Se întrevede o săptămână foarte bună din punct de vedere sentimental și relațional. Ai ocazia să începi o nouă relație serioasă sau să-ți consolidezi o poveste de dragoste aflată la început, dar și să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viață. O serie de situații care până acum vă tensionau încep să se mai dizolve.Pe de altă parte, este o perioadă în care poți avea idei bune, poți rezolva situații ce țin de acte și pot lua decizii importante și înțelepte. Ai susținere și în negocieri, însă un acord final ar fi de preferat să-l semnezi abia săptămâna care urmează.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 17 octombrie 2021

Încearcă să nu te suprasoliciți la locul de muncă doar pentru a demonstra altora ceea ce poți să faci sau doar pentru a câștiga mai mulți bani. Mai degrabă, profită de contextul astrologic al perioadei să te responsabilizezi cu privire la sănătatea ta, să-ți eficientizezi munca și să-ți schimbi programul în acord cu nevoile tale. Familia te va susține în demersurile tale, dar ține cont că trebuie să le acorzi și lor din atenția ta.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 17 octombrie 2021

Este o săptămână bună pentru tine și vei simți că anumite situații sentimentale sau legate de copii se detensioneză și revin pe un drum mai bun, mai optimist. Posibil ca apăsările resimțite până acum să înceapă să se dizolve și să-ți recâștigi, pas cu pas, bucuria de a trăi. Dedică-te activităților care-ți plac și nu te teme să comunici. Unii nativi pot rezolva situații ce țin de acte. Dcaă vei negocia ceva acum ai putere de convingere și șanse mari să obții ceea ce-ți dorești, dar alege să semnezi săptămâna viitoare pentru o mai mare singuranță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 17 octombrie 2021

Profită din plin de contextul astrologic al acestei perioade pentru a te debarasa de anumite situații din trecut care ți-au făcut rău. Renunță la tot ce este toxic, fie că este vorba de obiceiuri sau persoane, și evită să te întorci la ceea ce a fost. Te bucuri de susținerea familiei și vei observa că relațiile cu cei dragi se vor îmbunătăți. Este o perioadă bună pentru a negocia ceva în favoarea ta, dar nu te grăbi să semnezi un acord final.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 17 octombrie 2021

Intri într-o perioadă în care ești sincer, direct și vrei să faci dreptate, să clarifici situații din viața de zi cu zi cu care te-ai confruntat și care te-au afectat. Poți primi răspunsuri la multe întrebări și poți fi mai declarativ cu sentimentele tale. Totodată, o serie de situații financiare se vor debloca și asta te va liniști pentru că îți vei putea consolida situația financiară. Te bucuri de un farmec aparte care poate cuceri și poate convinge pe cei din jur, deci poți avea susținere în negocieri, dar alege să semnezi definitiv abia săptămâna viitoare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 17 octombrie 2021

Este o săptămână bună din punct de vedere financiar pentru că vei simți că scapi de anumite constrângeri și limitări și pot veni ocazii de a-ți consolida veniturile pe termen lung. În plus, te va ajuta foarte mult faptul că-ți vei recăpăta încrederea în tine. Profesional este o perioadă de afirmare și recunoaștere și poți alege să investești în tine și în atingerea unor obiective pe care le ai. Sentimental, ai grijă la tendința de a te întoarce în trecut sau de a intra în relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional și sentimental.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 17 octombrie 2021

Săptămâna aceasta vei simți că situații din viața ta care erau apăsătoare încep să se detensioneze și nevoia de a face ceva care să te ajute să evoluezi este mare. Orice îți vei propune acum să construiești poate prinde contur cu răbdare și perseverență, mai ales că te ajută ceea ce ai învățat până acum, dar și principiile pe care le ai. Încă nu este târziu să începi un curs nou sau să te înscrii la un seminar.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 17 octombrie 2021

Săptămâna aceasta ai toate șansele să treci ptin momente de conștientizare care să te stimuleze să te detașezi de trecut, de tot ce este toxic și nociv în viața ta, fie că sunt vicii și dependențe, fie că sunt relații toxice. Ai grijă la modul în care-ți gestionezi resursele, fie financiare, fie de energie și fă tot posibilul să te responsabilizezi în aceste direcții. O infidelitate poate fi iertată sau o aventură poate fi transformată în relație serioasă sau încheiată.Profesional este o perioadă bună să fii remarcat sau apreciat de șefi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Reacția șefului TikTok după promulgarea legii care interzice aplicația în SUA