Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2021. Saturn revine în mers direct în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2021. Saturn revine în mers direct în zodia Vărsător
Publicat: 11/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 11 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După aproximativ 5 luni de retrogradare, Saturn, planeta lecțiilor de viață, revine în mers direct în zodia Vărsător și va debloca o serie de planuri și proiecte pe care le avem.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dacă până acum ai simțit că proiectele tale profesionale stagnează, de acum, pas cu pas, vei avea ocazia să le repui în funcțiune, însă ai răbdare și nu te aștepta ca totul să se petreacă peste noapete. În plus, viața socială se va mai anima și poți relua întâlnirile cu prietenii. Poți să-ți fac planuri de viitor cu mai multă îndrăzneală și pot veni în viața ta persoane care să te susțină în demersuri.

Horoscop zilnic Taur

Vei observa că o serie de proiecte și situații care vizează cariera ta se vor debloca și dacă până acum ai simțit că lucrurile stau pe loc, că nu te poți afirma, de acum, cu răbdare și perseverență, contextul se va îmbunătăți. Vei avea șansa să-ți atingi niște obiective, mai ales că ai ambiții mari.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Saturn revenit direct vei avea ocazia să pui în practică o serie de convingeri pe care le-ai deprins în ultimele luni și vei simți să evoluezi spiritual și nu numai. Pot fi nativi care vor decide să învețe lucruri noi, să obțină o diplomă astfel încât să facă progrese profesionale. O serie de situații ce vizează străinătatea și călătoriile se pot debloca.

Horoscop zilnic Rac

Ai ocazia să deblochezi niște situații financiare, să rezolvi un context legat de un partaj sau să obții un credit. Pe de altă parte, vei observa că situația în cuplu, mai ales din punct de vedere al vieții intime, se mai detensionează. Evită să dai curs aventurilor sentimentale și infidelităților și fă un efort să scapi de anumite temeri și atașamente toxice.

Horoscop zilnic Leu

Saturn revenit în mers direct te va ajuta să rezolvi niște obstacole, să înlături niște bariere relaționale, fie că este vorba de viața de cuplu, care se mai detensionează, fie că este vorba de un contract, pe care acum poți să-l semnezi fără prea multe constrângeri. O relație profesională se va mai îmbunătăți.

Horoscop zilnic Fecioară

Vei observa că pas cu pas, că răbdare și perseverență, vei reuși să-ți îmbunătățești nu doar starea de sănătate, dar și situația la locul de muncă. Mulți nativi deblochează proiecte, în timp ce alții învață noi metode de lucru astfel încât să-și eficientizeze munca. Posibil ca în cazul multor Fecioare să fie vorba de o tehnologizare a profesiei lor, însă vor reuși să-i facă față.

Horoscop zilnic Balanță
Cu Saturn în mers direct starea afectivă se va mai îmbunătăți și vei simți că o situație ce ține de viața sentimentală sau de copiii se va mai detensiona. Posibil ca în ultimele luni să fi avut dificultăți în legarea unei povești de iubire, iar acum să trebuiască să devii matur și responsabil. În plus, o serie de proiecte creative,a rtistice se pot debloca.

Horoscop zilnic Scorpion

În perioada următoare vei observa că relațiile de familie se mai detensionează, iar starea ta emoțională tinde să se mai îmbunătățească. Daci ai planuri legate de casă, de bunuri patrimoniale, acestea se pot debloca de acum. Poți obține mai ușor niște acte de casă, iar cei dragi te vor susține.

Horoscop zilnic Săgetător

Saturn retrograd a adus lecții ce țin de comunicare, moralitate, seriozitate și posibil și foarte multe frământări și dificultăți în a lua decizii. De acum vei observa că blocajele de comunicare se vor ridica și vei reuși să te faci auzit. În plus, poți avea idei sclipitoare, înțelepte și poți găsi soluții pentru a-ți rezolva niște probleme, mai ales dacă acestea sunt de natură financiară.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Saturn, guvernatorul tău, revenit în mers direct, te vei simți mai detensionat, mai eliberat de anumite constrângeri, mai ales de natură financiară. Îți recăpăta ușor, ușor încrederea în tine și vei găsi soluții de îmbunătățire a veniturilor. Posibil să ți se deblocheze niște sume de bani sau un proiect cu miză financiară mare.

Horoscop zilnic Vărsător

Saturn revine în mers direct în semnul tău zodiacal, așa că te vei bucura de o detensionare în plan personal și nu numai. O serie de situații care te blocau, care te țineau pe loc și nu te lăsau să evoluezi, se vor rezolva și poți căpăta o mai mare înțelepciune. De asemenea, și starea de sănătate se va mai ameliora, dacă ai avut probleme.

Horoscop zilnic Pești

Profită de Saturn în mers direct pentru a te debarasa de frici, anxietăți și angoase, de vicii și obiceiuri toxice și, implicit, pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Acesta este un capitol la care ai nevoie să te responsabilizezi mai mult. Totodată, te vei putea conecta la interiorul tău și vei putea face salturi spirituale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”